mandag den 6. december 2010

new in: maxi camel coat


Jeg har ønsket mig en camelfarvet frakke lige siden efteråret startede, men jeg har haft svært ved at finde en, som jeg kunne lide, og som samtidig ikke kostede en herregård. For nogle uger siden blev jeg forelsket i denne maxi frakke fra Asos White til 1.540 kr. Prisen var alligevel lidt i overkanten, så jeg prøvede ebay, for at se om der skulle være en til salg. Og for dælan jeg var heldig! Der var den i ubrugt tilstand til knap 800 kr. med porto. Bæltet var et andet (og meget grimt) et end det på Asos hjemmeside, så det skiftede jeg ud med denne lædersnor, jeg har købt i en hobby butik. Frakken er selvfølgelig aaalt for lang, så før jeg kan tage den i brug, må jeg lige have lagt den en god sjat op. Men jeg bliver nødt til at vente på, at min mor får tid til at hjælpe - og det har godt nok lange udsigter.

6 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin!

  SvarSlet
 2. Den ser virkelig skøn ud! Glæder mig til at se den i fuld længde, engang når den passer :-)

  SvarSlet
 3. hej Pernille

  Smuk jakke. Har selv sukket over den, op til flere gange. Dit indlæg lokker..
  Jeg har en idé om, at vi er nogenlunde lige høje, så må lige høre dig; hvilken str. købte du den i?

  /Pernille
  www.nillo-novice.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hej Nillo. Den er også rigtig fin, og jeg glæder mig da til, at jeg kan begynde at bruge den. Der er ikke forskel på længden i forhold til hvilken størrelse du køber, så det skal du ikke tænke over. Men jeg købte den i str. 10, da sælger fortalte mig, at den er lille i størrelsen. Jeg ville ønske, at jeg kunne have prøvet den i str. 8, for skuldrene føles meget brede, men det er jo ikke sikkert, at det var anderledes i en mindre størrelse. Men hvis du køber den på Asos er der jo mulighed for at du kan sende den retur, hvis du skal have en anden størrelse. Det er selvfølgelig lidt besværligt og en ekstra omkostning, men hvis man er i tvivl om størrelsen, er der jo ikke så meget andet at gøre. Ellers er Asos egen size guide faktisk også udemærket. Mit problem er, at jeg ligger imellem en str. 8 og en str. 10, og det er derfor den på nogle punkter måske ville have passet mig bedre i str. 8, mens den på andre punkter passer mig bedre i str. 10. Håber det hjalp, ellers må du gerne skrive igen. :)

  SvarSlet
 5. tak for dit fine svar. Kan genkende det med at befinde sig et sted ml to størrelser - tror det samme gælder for mig. Lidt irriterende, for som du skriver, er det tit omkring skuldrene det driller..
  Jeg tænker lidt mere og hiver målebåndet frem. TAK.

  /Pernille

  SvarSlet
 6. Det var så lidt. Håber du finder frem til den rigtige størrelse. :)

  SvarSlet