tirsdag den 21. december 2010

For helved, Acne..


Da de første ting fra ss/11 begyndte at tikke ind på Acnes hjemmeside blev jeg faktisk lidt lettet - der var heldigvis ikke noget, hvor jeg havde lyst til at ruinere mig selv for at blive ejermand. Men den følelse varede ikke længe, for så kom den her skjorte nemlig ind på hjemmesiden. For dælen altså. En hvide skjorte har længe stået øverst på min så-bliver-min-basis-garderobe-perfekt-liste, og den her rammer bare lige i skabet. Den ligner måske ikke nogen normal basisskjorte, men hvor er den altså fantastisk med de der ruskindslapper. Desværre er prisen 1.695 kr, hvilket altså er noget af en sjat for en skjorte uden ærmer. Så indtil videre må jeg nøjes med at drømme om den. Men nej, hvor den trækker..

9 kommentarer:

 1. og endda en gennemsigtig skjorte :P fin, men 1.695 kan jeg bruge bedre (på eksempelvis acne - men ikke en gennemsigtig skjorte uden ærmer) :)

  michellesmodeslam.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Du kan lave din egen version - jeg har set de andre ting, som du har kreeret, med stor succes - så det kan du sagtens :-)
  Det vil koste dig omkring 100kr i materialer... Super fin er den ihvertfald!

  SvarSlet
 3. Tænkte det samme som Langvad. Lav dog din egen. Det ser ikke så svært ud! :-)

  SvarSlet
 4. saw these on the website, didn't know they also came in white
  they are gorgeous dear!

  SvarSlet
 5. Den er super fin, og elsker at den er lidt lang og man kan lade være at have bh på. Det synes jeg er lidt fint!! Men ja pisse dyrt, for en skjorte..

  //Ditte

  SvarSlet
 6. Den er nemlig virkelig dyr, ja! Men jeg tror desværre, er det er lidt sværere end som så at lave sådan en. Det kræver jo først og fremmest en skjorte, der sidder som den skal, helst i silke, og det ved jeg ikke lige, om jeg tør kaste mig ud i, da jeg synes det er hammersvært at finde et mønster som faktisk sidder pænt. Man kunne selvfølgelig købe en skjorte og så bare sy ruskindslapper på, men jeg synes næsten, at enten skal det være denne eller også skal det ikke være.

  SvarSlet
 7. den du har på billedet ligger til knap 2000, det er den korte model der ligger til 1695.

  MEN smuk det er den altså.

  SvarSlet
 8. Jeg tager lige min kommentar tilbage, jeg havde set det i svenske priser. ;)

  SvarSlet