tirsdag den 14. december 2010

Time's up


Mindst et par gange om ugen kigger jeg forbi Time's Up's online butik, for at se om der er nye ting at sige ihh og ååhh til. Jeg har aldrig købt noget derfra, da jeg altid bliver nærig, når jeg ser priserne, men hvis jeg nogensinde kom ind i deres fysiske butik i kbh, er jeg sikker på, at jeg ikke ville gå tomhændet derfra. Mit seneste ååhh gik til denne ring fra Royal Copenhagen - hvor fantastisk er den ikke lige? Desværre er prisen ikke ligeså fantastisk. Den koster nemlig knap 960 kr.

7 kommentarer:

 1. hvor er den smuk! Hvis man dog bare lige havde 900 kr tilovers i December... suk :)

  SvarSlet
 2. ja, nogle ekstra penge til sådan en flot ring kunne man godt bruge:)

  SvarSlet
 3. super flot ring !

  Nadia
  www.nkl-fashion.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Heh ja. Ekstra penge til sådan en ring ville ikke gøre noget. ;)

  SvarSlet
 5. Haha.. Da jeg besøgte butikken i københavn for at lave et interview havde jeg med vilje kun taget 200kr med.. Men de blev også brugt.. på.. en.. ring..
  Det er vitterligt min favoritvintagebutik.

  SvarSlet
 6. Tag til København og besøg den.. Det er virkelig en fed butik.. heldigvis bor jeg selv i kbh... :D Og det unikke ved butikken er altså også deres butiksvindue. Temaet i vinduet skifter hele tiden, om det så er strandtema, maskarade, osv.. og det er simpelthen de flotteste ting, de udstiller, så man kan ikke lade vær med at stoppe.. Tag dog til københavn og shop julegaver.. !!! :) eller måske mere relevant til januar udsalg. Og faktisk ER der også okay billige ting, men så selvfølgelig også de flotteste, dyreste vintage fund.. uf.

  /Helle

  SvarSlet