søndag den 5. december 2010

Røde Kors - nu også online


Ja, du læste rigtigt. Som noget helt nyt, har Røde Kors nu åbnet en online butik i samarbejde med Miinto, hvor studerende fra Teko hjælper med at udvælge tøjet. De faste læsere vil vide, at jeg elsker et godt genbrugsfund, og derfor var jeg da også ret nysgerrig, da jeg klikkede ind på siden. Og det er da også muligt, at gøre nogle gode fund. Men desværre synes jeg også, at en stor del ligner et gennemsnitligt udpluk fra alle andre genbrugsbutikker, hvor den eneste forskel er prisen, som der så til gengæld også er ret stor forskel på. Der er ingen tvivl om, at det er et fantastisk initiativ, og man må jo huske at overskuddet går til et godt formål. Men måske er det fordi, jeg ikke er den rigtig målgruppe, eller også havde jeg bare forventet noget mere ekstraordinært som i Jolly-KK? Hvad synes I? Kunne I finde på at handle den her type genbrugstøj på nettet fremfor i butikkerne? Gå til online butikken her eller læs mere her.

9 kommentarer:

 1. Det er jo faktisk nice nok, men jeg foretrækker at gøre mine fund i de "virkelige" genbrugsbutikker :-) synes det er rimelig dyrt på hjemmesiden, også selvom man skal tænke på at det går til et godt formål. Der er mange penge at spare i forhold til at købe det i genbrugsbutikkerne frem for på deres hjemmeside.

  SvarSlet
 2. Det er da en god idé og et godt koncept, men vil hellere gøre mine fund irl til en lidt billigere penge, hvis der lader sig gøre. Kom dog lige til at købe en cardigan, jeg ikke kunne stå for :P

  /Anna

  SvarSlet
 3. FEDT! tak for tippet!
  det skal spredes!!!
  knus ;)

  SvarSlet
 4. jeg tror jeg ville foretrække at gå ind i en genbrug og lede i deres gemmer selv og så synes jeg ligesom dig også at udvalget ikke er noget specielt i forhold til at prisen er hævet en del. men ja, det er da et godt initiativ, det er jo velgørende!
  nå jo og jeg vil rigtig gerne putte dig på min blogroll, jeg læser alligevel med herinde hver dag, men jeg kan nu ikke se at du linker til min, som du skrev?

  kh mona

  SvarSlet
 5. Christina: Der er rigtig mange penge at spare. Jeg synes også det kan være lidt svært at købe genbrug over nettet, da størrelserne og modellerne ikke rigtig er til at regne med, fordi det ikke er noget tøj man kender. Så ja, jeg fortrækker også helt klart at købe i fysiske butikker.

  Anna: Jeg var godt nok også tæt på at købe den gule striktrøje på billedet, meeen.. :b

  Anna: Det var da så lidt!

  Mona: Hov, nej det er da rigtigt. Det troede jeg faktisk, at jeg gjorde. Men nu er din blog på i hvert fald. :)

  SvarSlet
 6. Jeg vil også gerne være på din blog-roll, hvis det kan lade sig gøre? :)
  Jeg skal selvfølgelig nok putte dig på min!

  http://moonlightneighbourhood.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. Line: Selvfølgelig kan det det - du er tilføjet. :)

  SvarSlet
 8. De har da gang i en del nye web-shops hos Røde Kors, http://www.roedekorsshoppen.dk/ ved ikke om man kan købe genbrug der inde -
  Lone

  SvarSlet
 9. Det har jeg ikke set. Men det har vist ikke meget med genbrug at gøre, de butikker.

  SvarSlet