mandag den 6. december 2010

Why Topshop, why!?


Endelig kommer der et par postkasserøde bukser fra en af highstreet kæderne, men hvad gør de så? De laver dem i denne mærkværdige model i stedet for at lave et par helt normale bukser med normal lukning. Jeg ved ikke hvor mange gange, jeg har kigget på et par bukser fra Topshop, men derefter opgivet dem på grund af den der skæve trekant. Jeg forstår dem altså ikke, de her bukser. Hvad skal trekantet gøre godt for? Hvis du er en af dem, der godt kan lide trekantet, kan du finde bukserne her til 38£.

6 kommentarer:

 1. Har du erfaring med at bestille fra Topshop? :)

  SvarSlet
 2. syntes de skulle lave et par røde læder bukser a la Isabel Marant istedet for de der utrolig mærkeligt udseende bukser XD
  What were they thinking?!

  SvarSlet
 3. Cecilie: Jeg har bestilt der fra flere gange, og har aldrig haft problemer. Portoen er billig, og har heller ikke haft problemer med at sende varer retur. Så det kan man roligt springe ud i. Man sparer endda penge, da tingene ofte er billigere end i Danmark.

  Caroline: Haha, lige præcis. Jeg forstår dem altså ikke. :D

  SvarSlet
 4. Haha jeg er sgu heller ikke just vild med de trekantsbukser!

  Vil forreste gerne rose din blog, og din smukke stil. Syntes det er rigtig fedt du blogger så meget for tiden! Du er en stor inspiration. Virkelig en af mine favorit blogs, ville bare lige sige det :)

  SvarSlet
 5. Jeg er helt enig i Alice's kommentar :)

  SvarSlet
 6. Tusind tak, det er jeg rigtig glad for at høre. Så håber jeg da, at jeg kan holde aktiviteten. :)

  SvarSlet