torsdag den 17. marts 2011

17. marts 2011

Weekday cape, Monki blazer and Acne boots.

Jeg er virkelig blevet glad for den kappe, jeg købte på udsalg i Weekday. Den kunne ellers nemt have endt som et typisk det-her-er-så-billigt-at-jeg-bliver-nødt-til-at-have-det-fejlkøb, men faktisk er det den jakke, jeg bruger allermest lige for tiden. Jeg elsker den lange og lidt dramatiske længde, når den står åben, og så elsker jeg det helt anderledes og feminine udtryk den får med et bælte i taljen.

9 kommentarer:

 1. du er altså også heldig med alle dine kup! :)

  SvarSlet
 2. Du går tit i sort tøj.

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt lide din 'kappe', den er vildt fed!

  www.celinekj.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Rebecca: Jeg føler mig godt nok også heldig på det punkt. :)

  Anonym: Du er skarp.

  Celine: Tusind tak!

  SvarSlet
 5. ahr.. trist vejr, triste farver, trist outfit og trist ansigt.. kom igen! gerne med lidt mere solskin og lidt mere personlighed! :)

  SvarSlet
 6. jeg synes du ser fantastisk ud, og WOW en cool jakke!
  lækker farve & flot hår

  xx

  SvarSlet
 7. Anonym: åååh, hvor bliver jeg trist over sådan en kommentar med triste ord, triste bemærkninger, triste hensigter og triste antydninger, skrevet af en tydeligvis trist person. Kom nu med nogle lidt mere positive eller i det mindste konstruktive kommentarer. ;)

  Pernille: Tusind tak! :)

  SvarSlet
 8. At opfordre til 'solskin'(her mener jeg power og farver) er vel konstruktivt :) Desuden - 'putting yourself out there', dvs. på internettet er jo dit eget valg og derfor må du vel acceptere en smule kritik..

  SvarSlet
 9. aha. Ja, jeg troede du opfordrede til at jeg legede vejrgud og fik fjernet skyerne fra himlen. Og ja, det har du ret i. Jeg accepterer også glædeligt konstruktivt kritik, men når det fx går på noget så personligt som, at mit ansigt ser trist ud, så kan jeg altså ikke tage det som konstruktiv kritik, og så reagerer jeg en smule voldsomt, fremfor hvis du bare havde holdt dig til at kritisere mit tøjvalg. Jeg kan jo ikke gøre for, at mine mundviger vender nedad, når jeg "ser normal ud" - at smile på hvert billede er unaturligt for mig.

  SvarSlet