tirsdag den 15. marts 2011

Endnu én


Jeg har tidligere fortalt om min svaghed for kogebøger, og i går blev min svaghed endnu engang sat på prøve i Netto - jeg endte selvfølgelig med at bukke under. Et fuldstændig impulskøb var det dog alligevel ikke helt, jeg har nemlig tidligere kigget i denne bog på biblioteket, hvor jeg også dengang var ret begejstret. For det er altså virkelig en genial kogebog. 365 hverdagsretter fordelt på årets 365 dage. Hvilket vil sige, at du ikke kun får 365 opskrifter, men du får også nogle opskrifter, der er følger med årstiderne, og hvor du ved hver 7. opskrift vil finde en "lørdagsret", der er lidt mere tidskrævende at lave end de andre dage - det er da genialt. Eneste minus for en som mig, der snart flytter hjemmefra og skal bo alene, er at de fleste opskrifter er beregnet til 4 personer. Men jeg er nu alligevel sikker på, at den bliver en af mine absolutte favoritkogebøger, når den tid kommer. Den kostede forresten kun 95 kr.

3 kommentarer:

 1. Uha, jeg er også den heldige ejer af denne kogebog og jeg er sikker på at du bliver rigtig glad for den. (:

  Især det med maden til årstiden. Og faktisk er det nemt at lave om på de fleste af opskrifterne (: Vi er 5 i min familie og jeg har tit lavet lidt mere end som så. Det funger!

  SvarSlet
 2. Hvor lækkert (: Hvis der er nogle virkelig gode imellem må du gerne dele (;

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

  SvarSlet
 3. Nille: Det er heller ikke så meget det at lave retterne større, det er værre, når du skal lave retter mindre, for så står du måske tilbage med en halv squash, en halv peber og lignende, som man så ikke lige får brugt. Men jeg glæder mig da til at få den brugt alligevel. :)

  Louise: Det vil jeg huske. ;)

  SvarSlet