onsdag den 30. marts 2011

Watching on ebay: denim jumpsuit


Den har denim 70'er buksedragt ville være rigtig rigtig sej - hvis man altså kunne bære den, hvilket nok desværre kræver nogle ret lange stænger. Men fin, det er den. Find den på ebay her, men skynd dig, annoncen lukker snart.

4 kommentarer:

  1. too bad at jeg ogsaa er en dvaerg :(

    SvarSlet
  2. Hvis de her er den eneste grund til at være høj, så ville jeg altså "go midget any time" - De er lidt grimme synes jeg faktisk :-) Men hvordan har du det med at handle på Ebay? Jeg har ikke helt styr på det (læs: jeg tør ikke!)

    SvarSlet
  3. Sofie: Jeg har kun haft positive erfaringer med ebay. Har både købt fra usa, kina og jeg ved ikke hvad, og er aldrig blevet taget i tolden (ikke at man kan regne med, at man aldrig vil blive taget, og jeg tænker da også over, om jeg stadig vil købe det, hvis det kommer til at koste det ekstra tolden og moms koster). Men hvis man vil være helt sikker skal man bare købe fra et land indenfor EU, så kommer der hverken told eller moms på. Med hensyn til om brugere snyder eller sådan noget, så føler jeg, at ebay faktisk er mere sikkert og "serviceminded" end trendsales. Mange du køber ved er sælgere og ikke private, hvilket betyder at de selvfølgelig vil give dig den bedste behandling, fordi de skal leve af kunder som dig. Man skal dog sørge for at læse annoncen grundigt igennem, for i modsætning til trendsales er det meget sværere at fortryde et køb.

    SvarSlet