onsdag den 23. marts 2011

Gaveræs

Raadvad Odgård serveringsbestik og Pillivuyt salatskål.

Raw Cake af Caroline Fibæk, gavekort til Støy Munkholm og Miessence couperose gel.

Trip Trap bordskånere.

Bodum opbevaringsbokse.

Normann Copenhagen Heima lysestage.

Tupperware "mål og mix" skål og to Margrethe skåle.

Udover disse ting har jeg også fået en støvsuger, en badevægt og et strygejern - så nej, det er bestemt ikke dårligt at fylde 20 år. Og nu kan man da vist også roligt sige, at jeg er klar til at flytte hjemmefra. Og ja, man kan måske more sig lidt over hele Tupperware fænomenet, men da min mor engang var Tupperware sælger, er jeg mildest talt vokset op med Tupperware, hvorfor jeg faktisk også blev ret glad for den her skål, som jeg ellers ikke havde ønsket mig. Jeg bruger nemlig en magen til næsten hver gang jeg laver kage, desserter og lignende, da den er genial, når der skal piskes, så tak for den, mor.

8 kommentarer:

 1. ej hvor fedt :) gad også godt at fylde 20 nu, dog ikke for alderens skyld..

  SvarSlet
 2. Sikke indbringende det har været for dig :)

  Mvh. Michelle-Marie
  miss-michellemarie.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Årh nogle dejlige ting. Og tak for lidt inspiration til min ønskeseddel (:

  SvarSlet
 4. Nej hvor sjovt, min far arbejder også for tupperware, og han får hjem i store bunker ret tit. Noget af det er ret godt, som du siger :-)
  Ellers nogle rigtige gode og nyttige ting!

  SvarSlet
 5. Jotak, jeg var faktisk også ret overrasket over alle de gaver - så mange plejer jeg i hvert fald ikke at få. Men dejligt, at de er så nyttige i hvert fald!

  Anonym: Ej, hvor sjovt. Men ja, der er faktisk noget af det, som er ret godt og kan gå hen og blive helt uundværligt. :)

  SvarSlet
 6. Dejlige og praktiske gaver du har fået dig dér :)
  Er selv ret dårlig til, at ønske mig "brugbare" gaver, da jeg altid er tom for idéer når man endelig skal ønske sig noget... Du må endelig melde tilbage om Raw bogen er go, har set den flere steder på nettet og den er jo så god ud på omslaget :)

  Knus Simone
  www.fashionmanifest.dk

  SvarSlet
 7. Simone: Jeg er efterhånden også ved at løbe tør for ønsker. :D Men jo, det vil jeg helt sikkert. Jeg har tidligere lånt den på biblioteket, hvor jeg prøvede en enkelt opskrift af, og den var i hvert fald rigtig god. :)

  SvarSlet
 8. Skønne gaver! Man bliver helt misundelig :)

  SvarSlet