onsdag den 16. marts 2011

New in: white pants


Endelig fik jeg mine hvide bukser! Efter jeg i slutningen af januar så disse bukser fra Whyred i Eurowoman har jeg lige siden været på jagt efter dem. Og i sidste uge havde Whyred så endelig fået dem i deres online butik. Faktisk er de allerede blevet udsolgt, men de er også virkelig fine. Umiddelbart er jeg dog ikke så begejstret for bæltet, men det kan heldigvis skiftes. Modellen hedder Litha og de kostede 1000 kr.

8 kommentarer:

 1. Hvor er de fede! Kommer der billeder med dem på?

  Jeg har meldt mig som fast læser af din blog. Den er super fed. :) Jeg håber at du også har lyst til at kigge forbi min.

  Vh. Cæcilie Sofie
  www.somethingsalt.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare skønne! Vil også gerne se hvordan de sidder på, det er svært at forestille sig :-)

  Emma, toovarious.dk

  SvarSlet
 3. hvor er de bare fine :-)
  xx
  Anewsituation.blogspot.com

  SvarSlet
 4. De er så fine! Vil virkelig gerne have et par hvide bukser og havde håbet på at finde et par hvide acne needle, men det er desværre umuligt at finde.. De her er klart et godt bud!
  Kram sophie
  http://sophiemathildehansen.blogspot.com

  SvarSlet
 5. De er super fine. Jeg er selv på udkig efter er par hvide bukser, men de skal bare være lidt mere smalle end de her, men måske skal de lige prøves. Det kan være at det bare er disse som skal med hjem.

  /Chau
  http://magazine.trendsales.dk/blogs/the-tiger-aka-chau

  SvarSlet
 6. Når jeg får tid, skal jeg nok få taget et billede af dem på. Men pasformen er forholdsvis løs, og så går de ind forneden. :)

  SvarSlet