torsdag den 24. marts 2011

I'm currently listening to #2Den sang, jeg hører allermest for tiden, er uden tvivl When Saints Go Machines nye single Kelly. Den bliver bare bedre og bedre for hver gang, jeg hører den, og jeg kan slet ikke vente til deres nye album kommer til maj. En andet musiker, jeg heller ikke kan få nok af for tiden, er The Streets - typisk af mig først at blive vild med et band, når de udgiver deres sidste album. Men derfor krydser jeg også både fingre og tæer for, at de spiller på Roskilde - det skal de altså.

6 kommentarer:

 1. great songs! love MIA and lykke li x

  SvarSlet
 2. Dejlig blog og dejlig musik!

  //Klara
  http://monpropreespace.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Hvis The Streets ikke spiller på Roskilde (regner jeg desværre ikke med), så tag da til North side festival i Århus, hvor de spiller! :) I know I'll be going.

  SvarSlet
 4. Takker! :)

  Sabrina: Ja, jeg vil også rigtig gerne med til North Side, da der også kommer mange andre gode navne, men det ligger desværre i en rigtig dum weekend for mig.

  SvarSlet
 5. The streets er én person.

  SvarSlet
 6. Anonym: Jeg er ikke heeelt enig. Selvfølgelig er Mike Skinner den totale frontfigur og ledende kraft, men da de (eller han) flere steder (fx her http://en.wikipedia.org/wiki/The_Streets) bliver omtalt som flere personer, synes jeg godt, man kan kalde the Streets for et band. Men det er der nok mange meninger om.

  SvarSlet