søndag den 6. marts 2011

Fødselsdag og blåbærtærte


I går havde min mor fødselsdag, så derfor stod jeg for at lave aftensmad og kage. Kagen blev denne blåbærtærte fra A Piece of Cake serveret med blød vaniljeis, og som man kan se faldt den i meget god jord (vi var tre mennesker). Selvom det kun er anden gang, jeg prøver en af opskrifterne fra A Piece of Cake af, er det allerede blevet en af mine yndlingskogebøger, for nej hvor er det bare nogle gode kager, der kommer ud af den. Første gang lavede jeg hendes brownie, som var så overvældende god, at jeg skal lave den igen, når vi skal holde familiefødselsdag. Så hvis du er glad for at bage (eller bare kage), så køb den, køb den, køb den! Punktum.

6 kommentarer:

 1. mm' ser super lækker ud!!!
  og tillykke til din mor! :)

  www.mathildemaries.blogspot.com

  SvarSlet
 2. damn, that cake looks delicious!
  x

  SvarSlet
 3. bliver bare nødt til at sige det men NØJ hvor jeg virkelig elsker din blog Pernille :) er selv fra århus og synes egentlig at det kun er dig og S&L kærestebloggen som virkelig fanger mig :)

  derfor tjekker jeg også dagligt din blog for den er simpelthen så skøn, din stil og nogle af de ting du skriver er lige mig alt fra dine tanker om Berlinmurens fald til dine valg af opskrifter :)

  tak for en skøn blog
  kh. Mine

  SvarSlet
 4. Ej, hvor en masse søde ord. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige udover tusind tusind tak! :D

  SvarSlet
 5. Kagen ser enorm lækker ud og vil høre om du vil skrive en kort opskrift til os der ikke har bogen;)

  SvarSlet