fredag den 25. marts 2011

25. marts 2011

Diesel jeans and Acne knit and boots.

Okay, det blev til mere end et par dage med af få vist de jeans, jeg fik til Diesels blogger aften - men her er de så. Modellen hedder Strechic og er meget (meget) tight i benene og mere løs foroven, hvilket gør at man både kan sætte dem højtaljet, som jeg har gjort, eller mere lavtaljet og baggy. Det er egentlig lidt pudsigt, det her med at Diesel holder blogger aftener, for som de fleste nok har bemærket, er der meget få af de bloggere, der er inviteret (inkl. mig selv), der går i Diesel. Da jeg var yngre var mit forhold til Diesel helt anderledes. Dengang var jeg også glad for dyre mærker, og mit foretrukne mærke var uden tvivl Diesel. Jeg havde tre par jeans, som jeg bogstavligt talt sled op, og jeg havde nok svært ved at forestille mig, at jeg en dag ville gå i noget helt andet. Jeg har stor respekt for Diesel som jeans brand, for de er sgu dygtige, og selvom jeg stadig går langt udenom deres lavtaljede jeans (det duer altså ikke, når man har lidt på sidebenene), så har min holdning alligevel ændret sig i den positive retning efter at have oplevet mærket på en helt anden måde til de her arrangementer, hvor der især bliver lagt stor vægt på tankerne bag kollektionerne og de nye kampagner. Jeg føler mig stadigvæk ikke som en "Diesel-pige", og kommer nok heller aldrig til det, men min fordom om denne "Diesel-pige" er til gengæld blevet langt mere nuanceret, og selvom jeg stadig forbinder Diesel med blå mandag og lavtaljede jeans, så har jeg også fået øjnene op for, at Diesel er meget mere end det. Og så er det altså fedt med et mærke, der faktisk har bevaret benlængde 30, som dog var udsolgt i denne model.

14 kommentarer:

 1. Jeg kan rigtig godt lide din trøje, den er rigtig fin :-)

  www.celinekj.blogspot.com

  SvarSlet
 2. ELSKER det her outfit! Perfektion :-)
  xx

  SvarSlet
 3. jaaa, benlængde 30 is the shit!!!

  SvarSlet
 4. Dine Acne sko, hvordan er de i størrelsen? Vil nemlig gerne selv købe dem :)

  SvarSlet
 5. Kan rigtig godt lide dit outfit ;) Super fin trøje.
  Tager du selv dine billeder eller får du dine forældre eller venner til det? :)

  SvarSlet
 6. flot outfit. Skoene er godt nok fine !

  SvarSlet
 7. Elsker det outfit! :) Ville bare så gerne eje den trøje og de sko.

  //Simone.

  SvarSlet
 8. tusind tak!!

  Skoene er meget normale i størrelsen, jeg har dem i en str. 38, som alle mine andre sko er. Og jeg tager selv billederne med selvudløser. :)

  SvarSlet
 9. ER RET VILD MED MODELLEN PÅ BUKSERNE.
  OG HOLD OP HVOR ER DU LÆKKER!!

  SvarSlet
 10. Elsker simpelthen de boots! Du er heldig at have dem :)

  SvarSlet
 11. These boots are awesome!!


  http://lmdiary.blogspot.com/

  SvarSlet
 12. tusind tak! Jeg er også rigtig glad for dem. :)

  SvarSlet
 13. Ideen med at i bliver inviteret er vel ikke så mystisk... at i forhåbentlig skriver om eventet og i går med de jeans i får.
  Diesel-pige eller ej: de får omtale!

  og BTW:)
  Du ser smadder godt ud. Flotte jeans, flot strik, flot hår!

  SvarSlet
 14. Christine: Det har du ret i. Men det er da også vigtigt at vælge den rette målgruppe, så man får mest muligt ud af omtalen. Jeg har i hvert fald læst kommentarer på andre blogs, der undrer sig over de her arrangementer. Men tak. :D

  SvarSlet