mandag den 15. juni 2009

3 måneder, 3 uger og 3 dage


Nej, det er ikke indledningen til den nye Donnie Darko film, men blot hvor lang tid min blog har eksisteret. 3 måneder, 3 uger og 3 dage (og nej, 3-tallerne var ikke engang planlagt). Jeg har længe haft dette indlæg i tankerne, da jeg simpelthen er så glad og overvældet over hvor godt det går med bloggen. Der bliver ved med at komme flere og flere faste læsere, flere kommentarer på indlæggene og siden den 9. april, hvor jeg satte en tæller på bloggen, har der været over 13.000 besøg. Grunden til at jeg har valgt at gøre denne tæller usynlig for jer kære læsere er, at jeg ikke har lyst til at gøre denne blog for et "kapløb om besøg" men blot bruger tallene for at finde ud af hvilke indlæg der trækker mange læsere, og så får jeg også bare endnu mere lyst til at blogge, når jeg kan se at min blog bliver besøgt. Så dette indlæg er egentlig mest af alt en kæmpe tak til dig derude, som synes min blog er værd at besøge og vende tilbage til. I fortjener sgu en blåbærmuffin.

11 kommentarer:

 1. din blog er faktisk min yndlings og den jeg finder mest inspirerende :) Just thought you should know :D

  SvarSlet
 2. din blog er altså virkelig fin og inspirerende! :) hvordan sætter man sådan en tæller på, for jeg kunne også godt tænke mig en selv på min blog :)

  SvarSlet
 3. Tusind tak, det betyder rigtig meget!
  Jeg har oprettet min inde på statcounter.com
  Der kan man vælge alle mulige forskellige slags tællere med rigtig mange detaljerede oplysninger. Men så vidt jeg husker, så står det hele guidet derinde. :)

  SvarSlet
 4. Jeg vil også lige sige at din blog er en af mine yndlings, og at jeg nyder at følge med :)

  SvarSlet
 5. Jeg synes også din blog er virkelig god og inspirerende. Det er nok dig, der har hjulpet til med at finde alle de gode shops på ebay ;) Du tager også sådan nogle gode billeder af dig selv. Undrer mig altid over, hvordan du sætter dig selv ind to gange på ét billede?? :S

  SvarSlet
 6. mange tak. det vil jeg prøve :)

  SvarSlet
 7. Din blog er genial - intet mindre :)

  Hvordan har du fået fat i den tæller og samtidigt gjort den usynlig, hvis jeg må være så fræk at spørge? ;)

  /Katrine

  SvarSlet
 8. Hvor er i søde, mange tak. :)

  Tælleren har jeg lavet inde på statcounter.com, man kan helt selv bestemme om den skal være usynlig eller hvad.

  SvarSlet
 9. hej :) du ser rigtig fin ud på billederne
  - hvor er kjolen fra?

  SvarSlet
 10. Hov, jeg glemte helt at svare på din undren over mine billeder, Helle. :) Men det foregår alt sammen i Adobe Photoshop, som er et brilliant billedredigeringsprogram.

  Hej Karoline, kjolen er fra Samsøe Samsøe. :)

  SvarSlet
 11. Hej,
  jeg har netop opdaget din blog og den er super fin, så du kan tro jeg følger med fremover :-)
  Jeg er selv en sucker for genbrugsfund,fordi det er billigere, mere unik og ens stil bliver meget mere personligt med items som har en eller anden historie bag...

  Hvordan laver du links til andre sider som andre blogge eller links til online butikker?

  Pft.
  /Chau

  SvarSlet