fredag den 12. juni 2009

Antichrist


Havde lovet min kæreste at vi skulle se Antichrist og til gengæld gav han en middag. Så sådan blev onsdag aften brugt. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige om filmen, mit første indtryk var, at den var fuldstændig meningsløs og fucked up (undskyld mit ordvalg). Jeg havde læst på flere blogs, om folk der syntes at filmen var smuk og helt sikkert anbefalede at man så den, men det var slet ikke den følelse jeg havde, efter filmen var slut. Da rulleteksterne begyndte at rulle over skærmen, havde jeg nærmest følelsen af, at jeg lige var blevet voldtaget, og jeg måtte flere gange i løbet af filmen sidde med lukkede øjne, fordi jeg slet ikke kunne holde ud at se hvad der skete på lærredet. Når jeg nu, to dage efter jeg har set den, sidder og tænker over min oplevelse, så kan jeg faktisk ikke lade være med at blive lidt imponeret over, at en film kan vække så voldsomme reaktioner.

4 kommentarer:

 1. jeg har også hørt at den skulle være ret barsk.. jeg tør ikke se den :b hvor er dit hår forresten super flot!!!

  SvarSlet
 2. Det kan jeg godt forstå du ikke gør, den er vildt barsk - synes jeg. Tusind tak! Det er nu godt nok lidt mørkere på billedet end det normalt er. :)

  SvarSlet
 3. Jeg har også netop set filmen - og jeg har det på præcis samme måde. Jeg ved heller ikke hvad jeg skal mene om den; og jeg sad, som dig, med lukkede øjne op til flere gange - det var simpelthen for vildt! |: Men ja, nogle synes nok han er genial - jeg synes bare den film er for weird og barsk.

  - JULIE

  SvarSlet
 4. Nemlig! Jeg tror heller ikke at jeg var den eneste i biografen der havde det sådan. Har aldrig før oplevet at folk bliver siddende i så lang tid efter en film er færdig, men folk sad næsten som forstenede. Det var ret grotesk.

  SvarSlet