mandag den 1. juni 2009

Nye gummirøjsere?


Nu hvor der efterhånden er blevet under en måned til at roskilde går løs, så er jeg gået i gevaldig tænketank. Sidste år havde jeg investeret i et par Ilse Jacobsen gummistøvler, men jeg brugte alt for meget af min tid, på at gå rundt og være bekymret for om de stadig ville være i mit telt, når jeg kom tilbage, så i år overvejer jeg at købe et par nye gummistøvler - til lidt mindre penge. Lige pt. er det disse fra Hunter der er i kikkerten. De er nemlig at finde til kun 40£. Så er det bare det om jeg skal skille mig af med mine Ilse Jacobsen i mellemtiden? Men det er sgu svært, for de er fandme flotte. Og satse på at Roskilde bliver fuldstændig tørlagt i år, det er nok et lidt for stort sats.

5 kommentarer:

 1. Hold da op! det er jo under halv pris.. tror du de er ægte? jeg har lige prøvet at sammenligne dem med billeder af andre hunter-støvler, og der er en lille forskel. men det kan jo bare være billedet.. har du købt noget fra den hjemmeside før?

  SvarSlet
 2. Hej Sofie Luise.
  Nej det har jeg ikke, men har set flere bloggere, der har skrevet godt om deres køb af hunter gummistøvler på den side, så vil tro at de er ægte? :)

  SvarSlet
 3. Okay. Det håber jeg, for jeg tog chancen og købte dem! Tak for linket! Havde længe ledt efter et par billige hunter, så det var jo genialt med den side..:)

  SvarSlet
 4. Jeg købte dem faktisk også i dag, så lad os krydse fingre. :D

  SvarSlet
 5. Okay :) så har du også små fødder ;) ja! mine skulle gerne komme imorgen. uh, jeg glæder mig.

  SvarSlet