lørdag den 27. juni 2009

En-to-tre-FESTIVAL


Her er de ting, som jeg i den kommende uge ikke kommer til at kunne leve uden på Roskilde Festival (lidt forfængelig har man vel lov at være). Vådservietter, solbriller, make up-renseservietter, renseservietter til ansigtet, engangskamera, rejsetandbørste, Nivea dagcreme, desinfektionsgel, solcreme, aftersun og lommetørklæder (redningsmand til toiletter uden toiletpapir). Mig og bedste veninden tager afsted i morgen eftermiddag, vi kender heldigvis nogen som vil holde en plads for os, så dette bliver nok det sidste i hører fra mig før jeg tager afsted. Ha' det godt og nyd det gode vejr. Det er jo helt sindsygt så varmt det bliver?

5 kommentarer:

 1. Ha en fantastisk festival!
  Gid det var mig som skulle afsted til roskilde i år, men jeg må nøjes med den næsten lige så dejlige nibe festival her i nordjylland :P

  SvarSlet
 2. God tur! Jeg savner godt nok Roskilde Festival og efter jeg har set, at Nick Cave kommer fortryder jeg mere end nogensinde, at jeg ikke skal med.
  Nyd det! :)

  SvarSlet
 3. Hvis jeg skulle på festival, så tror jeg også jeg ville tage det der med :D cool blog :) kig da gerne forbi min, når du er hjemme igen ;)

  //Line www.roemarken.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hey Pagik/Pernille!
  Jeg er på jagt efter en blog jeg kan skrive indlæg for (dagligt). Jeg tænkte på om din superfede blog er en mulighed?
  Kram Kris

  SvarSlet
 5. Tak for de søde kommentarer, jeg havde en rigtig god festival. :)

  Hej Kristian. Jeg er virkelig glad for at du har lyst til at skrive på min blog, men lige i øjeblikket er jeg desværre ikke på udkig efter at gøre bloggen større med en ekstra blogger. Men hvis det bliver aktuelt, vil jeg da have dig i tankerne. :)

  SvarSlet