mandag den 22. juni 2009

Dagens pakkepost


Her er de så, mine nye denim shorts, som jeg købte på ebay. Jeg var ret nervøs for hvordan størrelsen ville være (og om de overhovedet ville dukke op), men de sidder heldigvis lige som de skal. Bortset fra at de har en tendens til at kravle lidt højt op, men man kan vel heller ikke få alting for 20$? T-shirten, som jeg fandt i min lokale genner for et års tid siden, er en af mine sjoveste genbrugsfund til dato. Jeg fik endda tilbudt 500 kr. for den til sidste års Roskilde festival (dog af en lettere beruset herre, men nåja).

5 kommentarer:

 1. Hej!

  De er rigtige fede! ;)

  Hvad var porto, og blev du fanget i tolden eller noget? :)

  ***Nicklas

  SvarSlet
 2. Jeg kan faktisk ikke huske porto, men kom ikke af med mere end ca. 180 kr i alt. og jeg blev ikke fanget i tolden. :)

  SvarSlet
 3. hvor er de fine :) hvor lang tid tog det før du modtog dem? og hvilken størrelse er det, for jeg synes størrelserne på levis på ebay er ret forvirrende ;)

  SvarSlet
 4. Der gik vist omkring en uge, så det synes jeg er meget fair når det bliver sendt fra usa. Men ja, var også meget i tvivl om størrelsen. Men jeg købte en i str. 28, som passer meget godt. Men normalt er jeg en str. 27, nogen gange 26, i waist, så jeg ved ikke hvor meget man kan regne med det? For at være helt sikker, skal man nok vælge nogle, hvor de har skrevet et mål på dem. Men jeg vil sige, at hvis man er en small og gerne vil have dem til at sidde lidt boyfriend agtig, så skal man nok vælge en str. 30 mindst. :)

  SvarSlet