mandag den 15. juni 2009

Sagde du ripped jeans?


Faldt netop over denne sælger på ebay, da jeg ledte efter et par Levi's shorts. Alle jeans og shorts på siden er ripped (eller ødelagte) og langt de fleste er Levi's. De er til en forholdsvis rimelig pris, og jeg har selv lige købt et par, der minder mig rigtig meget om de shorts fra Acne, som jeg sukkede over i et tidligere indlæg. Nu krydser jeg bare fingre for, at de sidder ligeså godt.

5 kommentarer:

 1. ja er selv faldet over sælgeren. det er fedt der er så mange unikke par i forskellige stø'rrelser. :)

  SvarSlet
 2. Ja, det er også det jeg synes der er fedt. Nu er jeg dog blevet lidt påtænkelig. De shorts jeg havde fundet kan man både købe i en buy-it-now aktion og en almindelig aktion - altså i to annoncer. Og det er præcis det samme par, det er så tydeligt at se på måden de er slidte. Jeg skyndte mig at købe buy-it-now, men da jeg skrev til sælger, for at gøre opmærksom på det fik jeg svaret "Please gain what is your question?" øøøhh? så nu ved jeg ikke om jeg skal skrive til ebay eller hvad?

  SvarSlet
 3. Nu gør du det igen; finder de vildt gode ebayshops.. wauw, det er bare nogle fede levis jeans, der er derinde. Tak for tippet :)

  SvarSlet
 4. Åhr, de er nice de der shorts!!!! ;)

  Flot blog!
  ***Nicklas
  http://my-clothing-blog.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Rart at høre at I kan bruge mine små tips. :)

  SvarSlet