torsdag den 16. december 2010

Gårsdagens pakkepost


Der har været konkurrence om de har usb-smykker fra Kähler på flere blogs, og jeg var så heldig at være en af vinderne hos Blikfang. Faktisk meget passende, da jeg står og mangler et usb-stik. Jeg ville aldrig selv have købt det her, da den trods alt koster 399 kr - men flot det er den altså.

8 kommentarer:

  1. De er så flotte! Kunne virkelig godt tænke mig et, da jeg også står og mangler et USB-stik, men synes nu også det er lidt pebret!

    SvarSlet
  2. Tillykke med det :) Holde selv give away på min blog, og modtog derfor også et USB-stik/halskæde. Synes det er en rigtig sjov ide, mit er dog My Family som en den lille "tykke"

    Mvh. Michelle-Marie
    http://miss-michellemarie.blogspot.com/

    SvarSlet
  3. lucky you. sådan en kunne jeg også godt bruge, står nemlig også selv og mangler et usb-stik og det gør jo ikke noget at de ser pæne ud :)

    SvarSlet
  4. congratulations...it's nice to win something that you may be hesitant to buy yourself. it looks so stylish! lucky i translated your page or i literally would have no idea what it was. VERY cool. i'd probably use it as an accessory to wear all the time than it's intended use as a USB :-)

    SvarSlet
  5. hej :)
    jeg har smidt en kommentar, ved din lille guide, omkring hvordan man får billederne store på bloggen.. Jeg har lidt problemer, håber du gider hjælpe :)

    SvarSlet
  6. rigtig fint. Glæder mig dog rigtig meget til at se dig style det ! :) :)

    /C

    http://www.silverpreview.blogspot.com

    SvarSlet
  7. Helene: Det kigger jeg lige. :)

    Caroline: Jeg har nu bare tænkt mig at bruge det som usb-stik og ikke smykke, så det er nok begrænset med styling. ;)

    SvarSlet