søndag den 25. juli 2010

3 sorte ønsker


De her tre ting ville virkelig gøre min garderobe SÅ meget federe. Amen hold op hvor er de sko vilde! Desværre står den på kæmpe sparemåned næste måned. Jeg har nemlig haft 3½ ugers ferie på grund af studenterhalløj, Roskilde og England, og det resulterer desværre i en løn i næste måned, der er så tæt på ingenting, at det er helt uhyggeligt. Hvordan skal jeg dog klare det? Men derfor har jeg også arbejdet på livet løs den sidste uge og kommer til det de to efterfølgende uger, så min løn for september kan opveje lidt for august. Så hvis I undrer jer over manglen på dagens outfit, så er det altså fordi jeg render rundt i arbejdstøj hele tiden, og det er ærligt talt ikke særlig flatterende.

5 kommentarer:

 1. jeg sidder i fuldstændig samme situation - min løn næste måned bliver så tæt på 0 som den overhovedet kan blive, så nu arbejder jeg også på livet løs, så september kan blive lidt mere indbringende ;)

  Og jeg er altså også helt forelsket i den Acne kjole!

  SvarSlet
 2. FINE ting du har fundet.. jeg vil også ha det hele... :-) MEN er også presset økonomisk fordi jeg lige har bestilt ny computer.. man kan ikke få det hele - desværre.. ! :-) Dejlig blog du har ..

  SvarSlet
 3. Orv, den Acne kjole er sgu ret lækker!!!

  SvarSlet
 4. Lena: I Super Brugsen. :)

  Camilla: Ja, det er virkelig sørgeligt, at det skal ramle sammen SÅ godt.
  Så er vi to. ;)

  Nina: En ny computer er nu heller ikke for dårligt. Og tusind tak. :)

  Momo: Utrolig meget lækker! :D

  SvarSlet