onsdag den 21. juli 2010

London#1


Søndag ankom vi endelig til London, men først mandag var vi ude og egentlig se noget. Vi startede med the London Dungeon og sikke da en start på dagen! Hvis man ikke har hørt om det før, så kan det forklares meget kort: En attraktion, hvor man får forklaret Londons mest forfærdelige historie på en højst skræmmende måde. Jeg vil næsten ikke komme med eksempler, det skal man selv opleve, men jeg kan fortælle, at JA, jeg blev fandeme skræmt. Okay, nu bliver jeg også bange for selv den dårligste gyser, men alligevel. Det var sgu lidt af en oplevelse og meget underligt bagefter at gå ud til dagslys og travle mennesker. Men (som ved så mange andre ting i London), kom tidligt på dagen. Vi kom om formiddagen, og der var ingen kø, modsat da vi et par timer efter kom ud og så den kæmpe kø, der var kommet imens. Efter den oplevelse blev dagen brugt på at se en masse bygninger og ellers vade byen tyndt. Den eneste shoppingmulighed vi egentlig kom forbi var Covent Garden Market, som var rigtig hyggeligt og med mange fine vintage ting, men jeg købte nu ikke selv noget.

5 kommentarer:

 1. Det ser så hyggeligt ud jo :)

  http://passionsforfashion.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Vil også til London! Det ser skønt ud :)

  /Anna

  SvarSlet
 3. jeg synes at du tager utrolig smukke billeder, det er lige før at jeg slet ikke kan tro at det er dine egne billeder, så smukke er de :)

  jeg vil gerne høre om du har brugt et bestemt program til at redigere farverne og skarpheden i dine billeder og hvilket kamera bruger du egentlig?

  knus Mine

  SvarSlet
 4. Haha, har selv været i the London Dungeon, og jeg er helt enig med dig - savner London! Og fede billeder du har taget, nyder at se på dem :)

  - Caja, cajasays.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Mine: Tusind tak! :) Af kamera bruger jeg et Canon eos 400d og normalt et sigma makro objektiv. På denne her tur brugte jeg dog det objektiv, der fulgte med kameraet, så de her billeder er altså taget med et helt almindeligt objektiv.
  Det er sjældent jeg redigerer billederne mere bare at gøre dem en tand skarpe. Kun hvis det er blevet meget mørkt gør jeg noget ved farverne. Men af program bruger jeg Adobe Photoshop Elements. Det koster lidt, men hvis man kan lide at lege med billeder, så er det alle pengene værd.

  Tak til jer andre for jeres kommentarer. :)

  SvarSlet