torsdag den 22. juli 2010

Jeg lytter pt. til

Der var engang, hvor drengene fra The Neptunes var lig med gud i mine øjne. Det er flere år siden nu, men det gjorde mig bestemt ikke mindre begejstret, da jeg i sidste uge hørte den nye (eller nye og nye, men for mig var den ny) single fra N.E.R.D. Jeg blev nødt til at overgive mig endnu en gang. "Pale" er nok ikke en af de mest kendte sang fra When Saints Go Machine, men i mine øjne er den en af de allerbedste. Dyster på den superfede måde. Den sidste sang har hængt ved i lang tid. Det hele startede (selvfølgelig) da jeg så Donnie Darko for første gang. Med et slag var jeg blevet fan af Duran Duran - det havde jeg sgu ikke lige forudset.

PS: Har I set, at Downtown fra i dag af nu også udbydes i Århus? High five, siger jeg bare.

7 kommentarer:

 1. grunden til, at pale ikke er en af de mest kendte sange fra ten makes.. er nok fordi, den ikke er på :) den er fra deres ep.

  SvarSlet
 2. My Bad, det er rettet nu. :)

  SvarSlet
 3. Hot n' Fun er nice! jeg havde heller ikke hørt den før..

  SvarSlet
 4. Den er nemlig mega nice! Jeg bliver i hvert fald i mega godt humør, når jeg hører den.

  SvarSlet
 5. hey

  Hvordan får du youtube videoerne til at være så store på din blog ??

  SvarSlet
 6. Det kan man selv bestemme, når man kopierer koden fra youtube. Du kan vælge hvor stor du vil have den under farver, og så kopierer du bare koden bagefter. :)

  SvarSlet
 7. Drengene fra The Neptunes er stadig guder i mine øjne! - Havde dog ikke set videoen før nu.. den er da blevet meget fed :)

  SvarSlet