lørdag den 24. juli 2010

London#4: De sidste køb


Her kommer mine sidste køb fra London (flere billeder og shoppingtips kommer de næste to dage). Især to ting er jeg ekstra begejstret for, at jeg fandt. Bukserne fra Divided og smykkeskrinet fra Zara, selvfølgelig. Smykkeskrinet kostede endda kun 30£ - jeg fandt det i Zara Home på Regent street, og det lød på dem som om, at de havde mange tilbage. Man skal dog lige tænke på, om man overhovedet har plads til at få det med hjem. For det fylder altså en del, og helt let er det heller ikke. Skjorten er mit bedste af tre køb fra American Apparel. Den er let transparent og løs, og den er allerede blevet en af mine yndlingsting i garderoben. T-shirten er også fra American Apparel, men den kommer slet ikke til sin ret på billedet. Den er modellen viscose sexuali-Tee, og den er så lækker og en anelse gennemsigtig. Jeg købte den i størrelsen 2+, for så er den lang nok til at kunne bruges som kjole. Halskæden er fra COS på Regent Street, mens tanktoppen er fra Beyond Retro og mit eneste secondhand køb. Jeg var dog inde i en masse secondhand butikker, men det fortæller jeg om på mandag.

8 kommentarer:

 1. fine fine køb :)!
  hvor meget er det de divided bukser koster?

  anne louise - matinxmidixsoir.blogspot.com - kig forbi..

  SvarSlet
 2. Var der mange af bukserne tilbage? rejser til London på lørdag nemlig : )

  SvarSlet
 3. Er vildt misundelig på dine Divided-bukser; gid de var mine. Rigtig godt køb (:

  Julie

  SvarSlet
 4. Jeg var også lige ved at skrige af begejstring, da jeg endelig fandt dem, haha.

  De kostede 15£, ved faktisk ikke hvor meget de har kostet her i Danmark.

  Der jeg var inde var der kun noget med tre par, men der er så mange h&m derovre, at det burde (måske) være muligt at finde et par, hvis man gennemsøger nok. :)

  SvarSlet
 5. Det virker som om du har haft en vildt fed tur. Jeg bliver i hvert fald helt misundelig når jeg ser alle dine indlæg om England :)

  SvarSlet
 6. Åh den tshirt fra AA, er også min absolutte yndlings. Har den efterhånden i 3 farver, og jeg er ikke færdig :) Dog bliver den lidt hurtig fnulret sys jeg...

  /Louise

  SvarSlet
 7. Fantastisk grafisk print! Er helt pjattet med det! ;-D

  http://ashopaholicisloose.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Ditte: Det havde jeg bestemt også. Hehe, men jeg håber nu også, at du kan bruge det til inspiration. ;)

  Louise: Jeg har den også i tanktop og synes også at de er blevet lidt hurtigt fnulret. Men ja, de er bare SÅ lækre!

  A shopaholic is loose: Også mig. :D

  SvarSlet