tirsdag den 20. juli 2010

Forsinket studentergave


I dag kunne jeg hente en lidt forsinket studentergave - uret skulle nemlig lige hjem først. Den faste læser har måske bemærket, at jeg har mini udgaven i guld, men jeg har længe gerne villet have den store model i sølv. Og så kunne jeg jo ligeså godt ønske mig den i studentergave. Når man først lige ser uret, ser det voldsomt stort ud, men når det først kommer på, er det slet ikke noget at snakke om. Jeg havde ellers frygtet, at det ville se alt for klodset ud, men heldigvis er størrelsen helt perfekt! Hvis man godt kunne tænke sig et Casio ur, kan det forresten anbefales at købe det på deres online shop. Her sparer man nemlig op til 50% i forhold til butikkerne.

7 kommentarer:

 1. Jeg har et Casio ur (eller retter sagt har jeg hugget det fra min far hæhæ ;), og jeg er super glad for det! Det minder meget om dit, men med en mindre og sort skærm :)

  www.boennen.wordpress.com

  SvarSlet
 2. Så er det sikkert et af de ældre du har, hvor er du heldig. Ægte retro. Mit prøver bare på at være det. :D

  SvarSlet
 3. way! Så har vi magen til ure. *virtuelt high-five". Jeg har kun været lykkelig for mit.
  http://tjittjat.blogspot.com/2010/04/casio.html

  Du vil blive glad for dit. Og hvis du en dag skal sælge det(hvilket du nok aldrig ville gøre), så kontakt lige mig :)

  Mvh
  Mathias
  Tjittjat.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Mathias: Way, sejt! Jeg tror bestemt også, at jeg bliver glad for mit. Og hvis ikke, så skal jeg nok huske på dig. :)

  SvarSlet
 5. Hej Pernille.
  Jeg har kigget på hjemmesiden, men jeg kan ikke finde det ur du lige har købt, men i mindre model?? Du skrev du selv har det i mindre, hvor er det købt henne? Leder nemlig virkelig efter den lille model i sølv til billigere penge, end i butikkerne:) Håber du kan hjælpe mig!
  Mvh Ditte

  SvarSlet
 6. Hej Ditte.

  Det er også en helt anden model (har ikke nær så mange funktioner), der hedder mini, og nej - jeg kunne heller ikke se den på deres hjemmeside. Men jeg købte min på Urban Outfitter hjemmeside, men har også set den på Asos. Men ved ikke hvor meget du sparer der i forhold til butikkerne. Men jeg synes ikke, det var særlig dyrt.

  SvarSlet
 7. Tusind tak for hjælpen, jeg prøver lige asos og urban outfitters :)

  SvarSlet