mandag den 19. juli 2010

Underneath


1. Stella McCartney, 1.120 kr. 2. Bodas, 400 kr. 3. La Perla, 810 kr. 4. T by Alexander Wang, 470 kr. 5. Calvin Klein, 230 kr. 6. Elle Macpherson, 620 kr. 7. 3.1 Phillip Lim, 720 kr. 8. H&M, 70 kr. 9. Kiki de Montparnasse, 960 kr.

Det perfekte undertøj er uundværligt når det kommer til den perfekte garderobe. Det er den sidste detalje, der kan være med til at fuldende looket, og jeg bliver personligt aldrig træt af at kigge efter nyt undertøj. Havde jeg råd, ville jeg købe samtlige af disse bh'er, men det tillader kontoen desværre ikke. Men jeg har hørt meget godt om den fra Calvin Klein, og prisen er jo heldigvis også rimelig overkommelig, så det bliver nok mit næste køb - bare i sort i stedet for hvid.

15 kommentarer:

 1. åårhw, hvor noget lækkert undertøj!

  SvarSlet
 2. I love bras like these! Want them all :)

  SvarSlet
 3. Flot indlæg :) Elsker også at købe lækkert undertøj!! Er helt vild med din blog, læser den altid :) Håber du vil besøge min.

  Chris Barrè / www.bittebitte.dk

  SvarSlet
 4. ih hvor er de fine - desværre kan jeg slet ikke bruge sådan nogle uden støtte :P

  SvarSlet
 5. Er vild med den fra Stella MacCartney og Phillip Lim, men den fra H&M gør det også ret godt til den ret overkommelige pris (:

  Simone
  http://simonehwga.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. jeg er desværre også en af dem som ikke kan have noget uden støtte, ikke at jeg har kæmpe boobs, men kan bare ikke lide at have det på! øv

  SvarSlet
 7. Simone: Det er også den eneste jeg har, den fra h&m. Og den er i hvert fald udmærket til prisen. :)

  Ja, det kan være ulempen ved den slags, at der ikke er nogen støtte. Men de fleste af dem her har alligevel en form for støtte, selvom de måske er meget tynde i stoffet. Hvis man finder en, som sidder godt, så synes jeg i hvert fald ikke, at det er noget problem. :)

  SvarSlet
 8. BitteBitte: Tusind tak, og lige i måde! Du tager de fineste billeder. :)

  SvarSlet
 9. Hej Pernille. Velkommen hjem:) Jeg arbejder i Magasin's lingeri afdeling, og den fra Calvin Klein er lige nu på tilbud med 50%, så skynd dig, for vi har ikke mange tilbage. Du skal nok have en small :) Jeg har den selv i lilla, og er super glad for den!

  /Louise

  SvarSlet
 10. Hej Louise.

  Æihj, tusind tak fordi du siger det. Desværre når jeg det nok ikke så, jeg skal nemlig arbejde de næste mange dage, så har ikke mulighed for at komme ind til byen. :(

  SvarSlet
 11. Jeg skal på arbejde på fredag, og hvis der stadig er en tilbage, kan jeg sagtens ligge den til side til dig. Hvis du altså er interesseret :) Du behøver dog stadig ikke at købe den, men så har du en chance for at se den :)
  /Louise

  SvarSlet
 12. Ej, det vil jeg rigtig gerne, hvis I stadig har den i sort i small. Så vil jeg komme forbi tirsdag og se den. :) Tusind tak!

  SvarSlet
 13. Vi har den ikke i sort i small. Den er kun tilbage i large. Eller det var den i hvert fald i går, men den er der i hvid tror jeg. Jeg skriver lige fredag, hvis der er flere og jeg har hængt en til side :) Og det var da så lidt.

  SvarSlet
 14. Okay, æv hvor ærgerligt. Men tak i hvert fald. :)

  SvarSlet
 15. Hej Louise, jeg er meget interesseret i Calvin Klein bh'en i str L. Jeg har overvejet at købe den rigtig længe nu og har bare ikke fået taget mig sammen. Vil du ikke skrive en mail til mig på isamunter@hotmail.com.

  SvarSlet