torsdag den 22. juli 2010

London#2: Tosphop mania


Hvis der var noget, jeg fik set på den her tur, så var det Topshop butikker. Jeg var inde i hele fem af slagsen i fire forskellige byer. Derfor kan det måske overraske lidt, at jeg ikke fik købt mere end jeg gjorde - det blev nemlig "kun" til tre ting. Mit første køb var de smukke træsko, som jeg fandt i Oxford. Jeg har længe kigget på dem på hjemmesiden, men opgav dem hurtigt, da de blev udsolgt der. Men så stod de der i Oxford og kiggede på mig i min størrelse. Som man kan se, har den ene desværre fået slået lidt af snuden af. Efter billedet blev taget har jeg forsøgt at lime splinterne på igen, og det den er nu (næsten) så god som ny. Mine to andre køb gjorde jeg i den store Topshop på Oxford Street. Vi kom kl. 10 om morgenen (kan klart anbefales!!), så der var slet ikke proppet og menneskefyldt, som der var, da vi senere kom tilbage til Oxford Street om eftermiddagen - på det tidspunkt var det i hvert fald ikke til at holde ud at være der. Men der købte jeg altså en striktrøje fra Boutique, som er så lækker, og en kort trøje med skulderpuder, som var sat ned til kun 7£. Den er egentlig et nummer for stor meeen, til 7£? Så gør det altså ikke så meget. Til gengæld fortryder jeg vildt, at jeg ikke købte skoene fra Dr. Martens - de er fandme seje. Men på det tidspunkt havde jeg en meget dyr sag i tankerne, som jeg så ikke fik købt alligevel. Øv bøv og bedre held næste gang.

9 kommentarer:

 1. I want a Topshop in Brussels!

  SvarSlet
 2. næh. TopMan :)

  Mvh
  Mathias
  Tjittjat.blogspot.com

  SvarSlet
 3. never get enough of topshop stuff!

  www.eclecticraccoon.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Vil du ikke lave dagens med dine blå acne sko? Jeg savner dem!

  SvarSlet
 5. Anonym: Mine blå? Du må mene mine sorte støvler? Men jeg arbejder meget for tiden og går derfor kun rundt i arbejdstøj, så det er derfor der ikke er nogen dagens. Og med det her varme vejr, så er det måske ikke lige til vinterstøvler. :)

  SvarSlet
 6. aaah, tak så meget! nu er jeg virkelig klar for min london trip i midten af august, og kl.10 er det beste tidspunkt at vær i forretningen på? åbner den kl.10?

  thanks!

  SvarSlet
 7. Anna ts: Den åbner vist kl. 9, men bare det at komme om formiddagen i stedet for om eftermiddagen er en kæmpe fordel. For det vrimler virkelig med mennesker om eftermidddagen, og det er slet ikke til at holde ud og være der (synes jeg).

  SvarSlet
 8. Jeg skal også snart afsted til London, og glæder mig jo så meget til al den shopping :) Især Topshop, selvom jeg er helt enig i, at det godt kan være lidt overvældende :)

  SvarSlet