tirsdag den 28. september 2010

I dag kl. 20.50


..viser dr2 dokumentaren The September Issue om amerikanske Vogue og især Anna Wintour (selvfølgelig). Jeg fik aldrig set den, dengang den kom ud, så jeg skal helt sikkert sidde foran fjernsynet og følge med i aften.
I dag har jeg haft endnu en "hjemme-dag", så jeg har brugt tiden på at rydde op i mit klædeskab, hvilket resulterede i, at jeg fik frasorteret 25 stykker tøj. En god sæk ryger videre til Røde Kors, mens jeg har lagt resten op på min trendsales profil. Så kig endelig forbi, så jeg kan få plads i klædeskabet igen. ;)

10 kommentarer:

 1. Glæd dig ;)
  har den selv på dvd og jeg elsker den :)

  SvarSlet
 2. Jeg har den stående på min dvd-hylde, og den er genial!

  SvarSlet
 3. Jeg stemmer for Grace som den mest likeable i dokumentaren - og selvfølgelig fotografen med den (for) store mave.

  SvarSlet
 4. Æv, hvor ærgerligt jeg ikke kan tage DR2 hérovre! :(

  Kunne rigtigt godt have dyrket den dokumentar!  http://ashopaholicisloose.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Rosa og Rikke: Helt enig! Den var virkelig god.

  Linda: Haha. Enig. Men jeg var nu faktisk positivt overrasket over Anna Wintour - jojo, hun er lidt halvkold, men hun skal jo også styre det mest indflydelsesrige modeblad i verden.

  SvarSlet
 6. hej pernille

  det der med screenshots, altså jeg kan få dem ind i et word dokument men så kan jeg ikke få selve screenshottet ind på min blog? hvordaan gør du? har nemlig ikke photosop??:D

  SvarSlet
 7. Anonym: Du skal gemme det som et billede (altså en jpg-fil). så du skal have et program, hvor du kan redigere billeder i. Ellers kan du ikke. Men du behøver ikke bruge penge på et program, prøv at søge på Seashore på google. Det er gratis og nemt at bruge. Når du har downloadet programmet åbner du et nyt dokument inde i det, og så kan du kopiere screen shot'et derind og gemme som et billede.

  SvarSlet
 8. jeg har picasa, men man kan ikke der? eller ved du det? :D

  SvarSlet
 9. Picasa mener jeg heller ikke er det bedste program til det, jeg havde i hvert fald svært ved at finde ud af det, de få dage jeg ikke havde mit photoshop. Prøv at downloade Seashore og forsøg dig med det. Men det er lidt svært at forklare her over en computer, hvor jeg ikke kan se hvad du gør og hvordan programmet ser ud eller noget som helst. Jeg er virkelig ked af det, men jeg har altså svært ved at hjælpe dig. Du kender ikke nogen, der er god til en computer, som kan forklare dig det foran skærmen i stedet for? Hvis du går i skole, må der da være nogen, der kan hjælpe dig?

  SvarSlet
 10. Jeg så den i tirsdags for første gang.

  Jeg havde faktisk forestillet mig, at Anna Wintour var strengere. Jeg synes dog ikke, man kan kalde hende en blød kvinde. Scenen, hvor hun kommer hjem, men går igen før hendes datter får spist cornflakes (eller hvad det var, hun spiste med mælk på), viste virkelig hende fra hendes værste side. Det kan godt være, hun er succesrig, men det har altså også en pris.

  Jeg synes, Grace var en sej kvinde. Hun får nogle virkelig gode idéer til billeder!

  Et umage par er de to, men begge pisse dygtige :)

  SvarSlet