søndag den 19. september 2010

New in: the perfect bra


Jeg ved det, det er store ord. Men i sidste uge købte jeg (efter min mening) den perfekte bh. Faktisk blev jeg så begejstret, at jeg også købte den i sort. Den har den fineste skrå udskæring, er i det lækreste materiale og sidder - ja - perfekt. Den er, som man kan se, fra Calvin Klein og står til 349 kr. Jeg købte mine i Magasin, men man kan også finde dem billigere på nettet. Fx findes den her i sort til 300 kr. på Asos.

7 kommentarer:

 1. Calvin Klein er mit favorit undertøjsmærke!! Er dog også ret begejstret for H&M's "Our Perfect" bh'er. De er lidt kedelige i designet, men perfekte og enkle til hverdagsbrug.. :)(og dejligt billige)

  SvarSlet
 2. "Tillykke" med den perfekte bh, det er en sjældenhed at finde en man er HELT vild med:) Dejligt for dig :) :)
  Gunilla

  SvarSlet
 3. Jeg prøvede den også forleden dag. synes den er så fin! elsker udskæringen, og jeg sys' det er rigtig pænt når den skrå blondestrop "titter frem".. uden at være for vulgært.

  SvarSlet
 4. Hvor er den smuk! Jeg forstår godt, at du også købte den i sort. (:

  www.kingdomofgina.com

  SvarSlet
 5. når man får løn, må man da LIGE tjekke det ud. selvom der er en masse på ønskelisten også. s:

  SvarSlet
 6. Calvin Klein er helt sikkert også et af mine favorit mærker når det kommer til undertøj. Og ja, er så glad for købet. Det gælder dælme om at slå til, hvis man finder en bh, man er ubetinget vild med. :)

  SvarSlet