fredag den 17. september 2010

Jeg har ventet på dig


Nej, hvor har jeg glædet mig til, at posten skulle komme med denne pakke (og hurtig kom den). Den version af photoshop, jeg havde på min gamle computer, var virkelig virkelig gammel, så det kribler i mine fingre efter at installere den her pakke og prøve det hele af. Excitement!

9 kommentarer:

 1. Hvad måtte du slippe for det? :)

  SvarSlet
 2. 775 kr, som det også koster på adobes hjemmeside.

  SvarSlet
 3. spændende. held og lykke - jeg tror det super.

  www.missewertsennissen.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Jeg kunne godt overveje det, hvis man ikke har prøvet det før, hvor svært er det så at bruge hvis det ikke skal være til noget fancy, men bare basic billedredigering?

  SvarSlet
 5. Anonym: Det er lidt svært at svare på, for basic tingene er rimelig ligetil at finde ud af. Men spørgsmålet er, om der er nogen grund til at bruge næsten 800 kr, hvis du kun skal bruge det til basic billedredigering. Så vil jeg nok anbefale dig Seashore i stedet for, da det er gratis (bare søg efter det på google). Jeg brugte det de første dage, hvor jeg ikke havde fået photoshop, og det er helt udmærket, hvis man ikke ønsker noget avanceret. Du kan jo i hvert fald prøve det, inden du beslutter dig for at give penge for et program. Måske du finder ud af, at det kan alt det du har brug for. :)

  SvarSlet
 6. samme anonym som før :)

  Jeg har også gratis programmer, men jeg har overvejet photoshop, og har kun set det til langt dyrere priser. Men jeg mente mere basic ala hobby brug - skulle jeg nok ha været klarere med, at jeg ikke er en haj til sådan nogle programmer endnu. Men mere også om det er nemt at gå til når man indtil videre er på basic niveau, jeg fik lidt et indtryk et andet sted at man nærmest skulle have en anden person til at lære en at bruge det - bliver self nemmere med alle programmer sådan, but u know.
  Jeg ville nemlig godt ha et ordenligt redigerings program da jeg fik et spejlrefleks på et tidspunkt, og så jaa.

  Men jeg vil prøve at google det der seashore, og tak for svar.

  SvarSlet
 7. Min pointe med alt det vrøvl er måske bare at jeg på sigt skal bruge det til noget mere end bare basic. jaja noget vrøvl så haha.

  SvarSlet
 8. Hehe. Okay, så forstår jeg hvad du mener. Det kan have været et andet af deres programmer du har set, de har nemlig nogle programmer der koster flere tusind kroner. Det kan måske godt være lidt svært i starten lige at forstå alle tingene og funktionerne - der er stadig masser af effekter og funktioner jeg ikke har prøvet af endnu. Men når man først har brugt programmet i et stykke tid, synes jeg det kommer meget let. :)

  SvarSlet
 9. Jeg kan lige bidrage til diskussionen og sige, at hvis man er studerende, så giver adobe studierabat, og jeg kom af med ca. 500 kr., da jeg købte det..

  Du bliver SÅ glad for det, Pernille :)

  SvarSlet