tirsdag den 22. februar 2011

2 års fødselsdag

Image source: Nylon guys Mexico via Tiger Fitters.

I dag er det præcis 2 år siden, jeg oprettede bloggen, og hold op der er sket ting og sager på de 2 år. Jeg er så taknemmelig for, at så mange følger med, og jeg har lyst til at fejre det ved at dele gaver ud til alle og enhver, men desværre er jeg ikke lavet af penge. Hvis nogen skulle have lyst til at komme med inputs til hvad de gerne vil se mere af på bloggen og til hvad de godt kan lide, så skal de dog være velkomne! Selv ville jeg ønske, at jeg var lidt bedre til at komme med dagens billeder, men det er lidt svært, når det bliver så hurtigt mørkt (og jeg kun vil tage billeder udendørs), og lige nu, hvor jeg er begyndt at arbejde mere, er det heller ikke ligefrem fordi, jeg render rundt og er specielt fashionabel, overhovedet.

12 kommentarer:

 1. Din blog er simpelthen så fin. TILYKKE med dagen(hvis man da skal sige det. hæhæ)

  // Emma
  Www.emmamartiny.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Tillykke! Jeg synes ikke der mangler noget! din blog er super inspirerende!

  SvarSlet
 3. Din blog er så fin og skøn! :) Så fortsæt du bare.. Jeg kan kun tale for mig selv, men siden du har så stort læsertal tror jeg ikke jeg er alene, om at være mere end godt tilfreds!

  Tillykke til dig og bloggen ;)

  SvarSlet
 4. Det kunne være sjovt med nogle videoer, vlogs eller noget i den stil :)

  SvarSlet
 5. Tillykke!

  Du må meget gerne tilføje MANGE FLERE af DAGENS LOOK! :-)

  SvarSlet
 6. Tillykke! :-) Jeg kan godt lide de indlæg, hvor du viser hvad du har købt, det inspirerer mig meget.

  SvarSlet
 7. Uuh tillykke! Jeg er bare glad for de ting ud kommer med, så jeg er helt tilfreds med indholdet;)
  /Gunilla

  SvarSlet
 8. fedt, tillykke med det! :)

  jeg savner noget med billeder af dig i andre sammenhænge - men det er vel af princip at du aldrig har den slags billeder på bloggen?

  SvarSlet
 9. Det er en virkelig god blog du har! Jeg elskker at læse den :-)
  Må jeg spørge hvordan du egentlig har fået så mange følgere på så kort tid? Det er jo svært at få folk til at "opdage" ens blog, haha :-D

  Tillykke, håber du bliver ved!

  SvarSlet
 10. Tillykke med de 2 år :-) Bloggen er jo helt fantastisk :-)

  SvarSlet
 11. Tusind tak for jeres søde kommentarer! Jeg var faktisk lidt overrasket over, at så mange godt kan lide den, som den er. Det er virkelig dejligt at høre. :) Med hensyn til videoer kan jeg ikke love noget. Jeg føler det lidt unaturligt og akavet at skulle tale ind i et kamera og se mig selv på video, så det må vi se om kommer med tiden.

  Anonym: Kort og kort tid, 2 år er da også noget tid, vil jeg sige. :) Men det er lidt svært at svare på. I starten brugte jeg meget tid på at kommentere på andres blogs og derudover er jeg tilmeldt mange sider som bloglovin og blogtoppen. Jeg har måske også haft lidt fordel ved, at min blog er århusiansk fremfor københavnsk, da der er langt flere blogs fra københavn end århus - især da jeg startede. Så måske savnede folk blogs fra århus. At så mange så kan lide min, håber jeg da har noget at gøre med, at det er en god blog med en pænt layout, som jeg tillægger meget stor betydning.

  Trine: Ja, det har du faktisk ret i. Jeg er ret opmærksom på at holde mit privatliv privat, så det er af princip jeg ikke lægger den slags billeder ud. Jeg ved heller ikke hvor godt mine venner ville have det med pludselig at flyde rundt på nettet, så det er også en af årsagen.

  SvarSlet