torsdag den 3. februar 2011

A new pair of shoes

Jeg har holdt øje med disse sko fra Whyred i virkelig virkelig lang tid. Først blev de sat ned fra 2.500 kr til 1.750 kr. Så blev de sat ned fra 1.750 kr til 1.250 kr. Og da jeg så i går fik en nyhedsmail fra Whyred om, at de ville sætte deres udsalg ned til 70% i dag, var det første jeg gjorde, da jeg stod op i dag, at købe skoene til nu kun 750 kr. Og man må sige, at det var det rette tidspunkt jeg valgte. For i morges var de stadig tilbage i alle størrelser, mens de i aften nu kun er tilbage i str. 36. Og så gjorde jeg endda også nogle helt fantastiske udsalgskøb i eftermiddag (jeg kan stadig ikke fatte, at jeg kom af med så lidt), men dem får I at se i morgen.

11 kommentarer:

 1. Hold da magle hvor er de flotte!

  SvarSlet
 2. dem er jeg godt nok ikke stor fan af. men hælen er fantastisk!

  SvarSlet
 3. Vildt godt køb! Synes de er fantastiske.

  SvarSlet
 4. Er ikke så vild med dem, men hold da kæft en besparelse!

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

  SvarSlet
 5. Hvor er de smukke! :)

  - Sofie Louise

  www.so-many-shades-of-white.blogspot.com

  SvarSlet
 6. such a great buy! they're lovely.

  SvarSlet
 7. Ej det er løgn! : ) Har simpelthen bare været smaskforelsket i dem i så lang tid! Hvor er du heldig! : )

  SvarSlet
 8. Ja, det er nok den type sko, som er enten eller. Entet er man forelsket eller også rammer de bare slet ikke plet. Men som en anden skrev, er det, der gør det hele for mig hælen. Den er fantastisk! Og jeg er sikker på at de bare er endnu flottere med en fod i. :)

  SvarSlet
 9. De er helt fantastiske! Jeg har også holdt øje med dem, og slog også til igår - uhhh jeg glæder mig til at modtage dem :)
  /Sofie

  SvarSlet
 10. Hvor er du heldig, jeg kiggede også på dem da de kostede 1250 kr, men syntes alligevel det var for meget for nogle sko som jeg nok dybest set ikke behøver, men glæder mig til at se dem i action:D

  SvarSlet