tirsdag den 1. februar 2011

Toycamera analogcolor


Der er flere der har spurgt til hvordan jeg har redigeret mine billeder, når jeg udgivet billeder med den her lidt anderledes farveeffekt - så her kommer svaret: Toycamera analogcolor. Det er et program hvis eneste funktion er at give billederne den der effekt af at det er taget med et gammelt analogkamera. Programmet kan downloades gratis på nettet fx her til mac. Hvis man vil være fri for et grimt vandmærke på ens billeder, skal man dog betale for programmet, hvilket jeg har gjort, da det koster under 100 kr. Når man først har downloadet programmet er det meget nemt. Man skal bare kopiere det billede, man har valgt, over i programmet og så kan man prøve sig frem på forskellige indstillinger under reset-menuen eller ændre i indstillingerne på bjælkerne til højre. Under options kan du ændre billedstørrelsen eller endda tilføje dit eget vandmærke under signature/text. Et virkelig hyggeligt og nemt billedredigeringsprogram, der kan give ens billeder lige det ekstra.

16 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Har lige fået det downloadet og afprøvet, super program! :)

  SvarSlet
 3. åh ja toycamera analogcolor, bruger det også altid (måske lidt for meget haha), du har ret det giver virkelig ens billeder det ekstra!:)
  //Anna

  SvarSlet
 4. er det kun til mac?

  SvarSlet
 5. Anna: Lige præcis! Men haha ja, det kan også godt blive for meget. ;)

  Anonym: Det er ikke kun til mac, nej. Bare søg på toycamera analogcolor windows på google, så kommer der en masse frem.

  SvarSlet
 6. jeg har ikke betalt for programmet og der kommer intet vandmærke når man gemmer det :)

  SvarSlet
 7. Det var mærkeligt. Det gjorde der nemlig inden jeg betalte det. :)

  SvarSlet
 8. Jeg har heller ikke betalt for programmet, og jeg får intet vandmærke på mine billeder, mærkeligt at du fik vandmærke før? :)

  SvarSlet
 9. vil høre om der var en af jer som har windows der vil fortælle hvor i har downloadet det. alle sider jeg komme ind på vil downloadet ikke virke eller jeg bliver vist ind på noget andet?:)

  SvarSlet
 10. jeg tror det kommer an på hvor store ens billeder er... Så kan de nok bare ikke se det/lægger mærke til vandmærket (;

  SvarSlet
 11. Camilla: Det kan selvfølgelig være. Hvis ens billeder er store nok, så har du nok ret i at vandmærket bliver meget lille. :)

  SvarSlet
 12. Guuuud, har lige opdaget at der faktisk er vandmærke på mine billeder. Det er bare mikro pixi lille, det fylder kun |----| cirka sådan på mine billeder, så jeg kan ikke se det uden at zoome ind :-)

  SvarSlet
 13. Jeg fået et vandmærke på mine billeder, hvor køber man programmet henne? Et link ville være lækkert :)

  SvarSlet
 14. Bruger også selv programmet og kan virkelig godt lide det! Det giver sådan en fin effekt! :)

  //emmaemilie-emmaemilie.blogspot.com

  SvarSlet
 15. dumt spørgsmå - men jeg kan ikke finde ud af at gemme billedet når jeg har redigeret det? hvordan gør man? hjælp

  SvarSlet