søndag den 13. februar 2011

Hamburg dag 1


Vi ankom til Hamburg med tog ved 1-tiden, så vi startede med at spise frokost på hovedbanegården, som har et område med alverdens forskellige mini-restaurenter, hvor man kan få alt fra sushi til KFC til tyrkisk. Vi boede på et hotel på Kirchenallee, som ligger lige overfor hovedbanegården, hvilket var virkelig lækkert, da der så kun var to minutters gang til u-banen og s-togene. Da vi havde checket ind, tog vi s-toget til Max-Bräuer-Allee nr. 174, hvor den kæmpe genbrugsbutik Kleidermarkt ligger (billede 1-3). Der ligger også en butik på Neuer Kamp nr. 23, den er bare lidt mindre. Derefter gik vi på gåben til området omkring Marktstrasse, som rummer en masse sjove og anderledes butikker (billede 4-6). Gaden ser måske ikke ud af særlig meget, men hvis man er på udkig efter et godt genbrugsfund, så er det helt sikkert et sted, man skal besøge.

8 kommentarer:

 1. Der ser vildt fedt ud, jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme til Hamburg en eller anden dag :-) kh Celine.

  www.celinekj.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Kan rigtig godt li' billede 4 og 5.

  Mathias - tjittjat.blogspot.com
  Nu med konkurrence

  SvarSlet
 3. Nej hvor fedt altså! Var det en god tur?

  xx

  SvarSlet
 4. mathias: jeg er også virkelig glad for, at jeg fik hende den gamle dame med på billede 5 -hun rocker ligesom hele billedet.

  Sofie: Det var det da! :)

  SvarSlet
 5. Bliver shoppelysten nu :-)
  fik du købt nogle fede ting?
  xx
  Anewsituation.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Jeg har faktisk kun købt to ting, men det får I at se senere. :)

  SvarSlet
 7. jeg får helt lyst til at tage til Hamburg kun pga. den genbrugsbutik (billede 1-3).
  - hvordan er priserne? :)

  SvarSlet
 8. De er meget rimelige! Det er selvfølgelig ikke røde-kors priser, men det er bestemt heller ikke overprized, som man ser det i mange danske genbrugsbutikker. En af de de to ting, jeg købte i Hamburg, var en skjorte i Kleidermarket, som kostede 10€, hvilket svarer til 75 kr. Så det er jo ikke så galt. :)

  SvarSlet