tirsdag den 8. februar 2011

Blog anbefalinger #3

Anne Louise skal snart konfirmeres og kommer fra Esbjerg. Nuvel, kunne man tænke. Men hendes stil er virkelig fin og i hvert fald (heldigvis) langt langt mere sofistikeret end min var, da jeg var i konfirmationsalderen. Man får indtrykket, at alle billeder er nøje udvalgte, hvilket er sådan noget, jeg elsker, og det er en helt delikat oplevelse at bladre igennem de mange indlæg - for yes, hun er tilmed en meget aktiv blogger.

Trine skrev til mig for et par uger siden og fortalte om hendes nystartede projekt blog-land. Som hun selv skriver, har hun oprettet siden, fordi hun syntes der manglede et sted hvor ikke-habile bloglæsere kan følge med, hvor man kan få tips om nye blogs, og hvor bloggere kan holde sig opdaterede. Derudover er hendes ambition at der senere kommer interviews med bloggere, dem der har en mening om bloggere og dem der bliver blogget om. Der er efterhånden en håndfuld af disse blogs, der prøver at samle forskellige blogs, og selvom blog-land er meget ny, og der indtil videre kun er skrevet om de mere etablerede blogs, så er det en side, jeg glæder mig til at følge udviklingen på. Og så skal hun virkelig have ros for den simple og meget overskuelige opsætning.

Supernova er ikke ny i blogland, måske endda lidt en gammel kending. Men engang imellem har en gammel kending også brug for lige at blive støvet lidt af og blive set på med nye øjne eller af nye øjne. Mona og Rikke hedder pigerne bag bloggen, og selvom de sikkert er vidt forskellige, komplimenterer de hinandens indlæg rigtig godt, hvilket får en til at føle, at der ligeså godt kun kunne have været én forfatter bag. Det skal så også siges, at Mona er den mest aktive blogger af de to, men når hvert eneste indlæg er af så høj kvalitet, så gør det egentlig ikke noget, at mængden svinger lidt.

9 kommentarer:

 1. Tusind tusind tak for de fantastiske ord, Pernille! Sidder lidt og rødmer for mig selv. ;-)

  SvarSlet
 2. Matin Midi Soir er virkelig flot! Jeg kan rigtig godt lide blandingen af indlæg.

  /Emilie
  http://edithinga.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Tusind tak for de fine ord!

  SvarSlet
 4. Tusind tak for de fine ord!

  /Trine
  www.blog-land.dk

  SvarSlet
 5. Beæret og glad for at være med i dine anbefalinger. Tak Pernille!

  SvarSlet
 6. Elsker de her anbefalinger, flere af dem tak!

  SvarSlet
 7. Virkelig godt initiativ! :-)
  Dejligt at få øjnene op for nogle andre blogs end dem man plejer at læse ;-)

  //frkseistrup.blogspot.com

  SvarSlet
 8. jeg kender ingen af de nævnte, men jeg vil fluks zappe rundt hos de fine piger.

  SvarSlet
 9. Så glad for at I kan lide disse indlæg. De tager virkelig lang tid at lave, men det er helt sikkert nogle, der vil komme mange flere af. :)

  SvarSlet