mandag den 21. februar 2011

New in: basics


Da jeg var i Århus i lørdags, kom jeg ikke helt tomhændet hjem. T-shirten fra Cos, der koster 225 kr, har jeg tidligere kigget på, og i mine øjne er det den helt perfekte hvide basic t-shirt. Den er en anelse transparent, og så gør de afklippede ærmer at den ikke bare er en helt almindelig t-shirt. Bukserne er fra h&m trend og kostede 299 kr. Det er ikke så tydeligt på billedet, men stoffet har en crepe lignende struktur, hvilket gør dem lidt mindre joggingbuks agtige.

7 kommentarer:

 1. Den t-shirt ser altså også bare rigtig lækker ud! :D

  MichellesModeslam.blogpsot.com

  SvarSlet
 2. wow, t-shirten er da godt nok dyr. Er den bare hvid? (:

  SvarSlet
 3. Yasemin: 225? Det synes jeg faktisk ikke. Kvaliteten er sikkert dobbelt så god som h&m, hvor mine t-shirts derfra altid går op i sømmene, så af den grund vil jeg gerne betale lidt ekstra. :)

  SvarSlet
 4. Elsker joggingbukserne! Jeg må nok også indrømme, at jeg hellere køber 3-4 t-shirts i H&M til samme pris, men du har nok ret i, at din holder længere på sigt ;-)

  SvarSlet
 5. Nlr: Det er jo også et rent prioriteringsspørgsmål, så jeg forstår godt, hvis man ikke gider betale mere end 50 kr for en t-shirt. Men ja, jeg vil bare hellere have én lækker t-shirt end 4 i dårligere kvalitet. :)

  SvarSlet
 6. de ser virkelig rare ud de fine bukser.

  SvarSlet
 7. Jeg giver dig helt ret - Det kan klart betale sig at give lidt ekstra for en god t-shirt! Og den fra COS er jo ikke vanvittig dyr sammenlignet med T by Alexander Wangs fx :)

  SUPER lækre bukser!! Hvor lange er de? Og hvilkem HM fandt du dem I? Jeg hopper rundt med et hævet knæ et par krykker efter en operation så jeg lever i joggingbukser og leggins.. Og det er en lille smule koldt med leggins i det her vejr ;)

  / Ida

  SvarSlet