onsdag den 15. juli 2009

Dumpet

Det var lige det, der ikke skulle ske. Jeg havde frygtet at jeg ville lave en gevaldig brøler, men så galt havde jeg dog aldrig forestillet mig at det ville gå. Det var intet mindre det, der skete. "Mange dumper første gang". Jaja, det er da muligt. Men nu har jeg ventet i et halvt år (!!!) på at komme op til køreprøve, så jeg havde da godt nok håbet på at bestå. Men desværre er det som om at hver gang jeg skal til eksamen eller prøve eller lignende, så stiller min hjerne om på en kanal der hedder "panik, stress, panik!", hvilket gør at jeg har helt umuligt ved bare at lukke af og tage en dyb vejrtrækning. For slet ikke at tale om at samle tankerne og skabe overblik. Og det bliver bare værre og værre for hver gang jeg har haft en dårlig oplevelse til en prøve, så nu med tre dårlige oplevelser i træk (tysk-eksamen, at-årsprøve og så denne køreprøve), og uden nogen former for succesoplevelser imellem, tør jeg slet ikke tænke på hvordan jeg kommer til at have det, hvis jeg også dumper den næste køreprøve. Det er altså ikke nu, hvor jeg skal til at starte i 3.g, at jeg har lyst til at udvikle en angst for eksamener. Jeg havde ærlig talt virkelig behov for en succesoplevelse, så nu er jeg helt nede og har slet ikke lyst til noget. Forfanden også! (Jeg beklager at de eneste tidspunkter i hører fra mig for tiden er når tingene går allerdårligst, men indtil jeg får det bedre, har jeg simpelthen ikke overskud til at komme med nogen indlæg. For jeg har ikke lyst til at blogge bare for at blogge.)

3 kommentarer:

 1. Uh, jeg dumpede min første køreprøve pga. eksamensangst. Det var en rigtig ubehagelig oplevelse. Jeg kunne slet ikke koncentrere mig om at køre fordi, jeg skulle koncentrere mig om at trække vejret. Det var meget mærkeligt, for lige inden havde jeg været ude og køre med min lærer i halvanden time uden nogle problemer. Jeg bestod anden gang, selvom jeg også var meget nervøs der, men jeg havde snakket både med kørelærer og motorsagkyndig om det, inden vi startede, og det hjalp rigtig meget. Jeg håber det bedre næste gang
  - Vibeke

  SvarSlet
 2. Hej Pernille :)
  Jeg kender selv ræset med angst - det er virkeligt ikke sjovt, især fordi jeg hader at køre i bil i forvejen. Jeg dumpede køreprøven 3 gange, 1. gang pga. nervøsitet og de 2 andre gange på grund af virkelige dumme fejl. Det hjalp mig, at jeg satte mig ned og fik snakket min "frygt" igennem (i dette tilfælde min mor og min far), hvor jeg fik sat ord på de åndssvage tanker, som det jo fremprovokerer. Jeg håber du finder en løsning på det :)
  Kh Astrid (ellers må du godt sende mig en mail;))

  SvarSlet
 3. Tak for de søde kommentarer. Jeg har også snakket med andre om det, men fx min mor, hun har svært ved at forstå hvor ubehageligt det er for mig, fordi hun ikke selv har det sådan. Men jeg håber da at det går bedre næste gang. Nu har jeg jo også oplevet det, og det er ikke fordi jeg har det dårligt med at køre bil, jeg kan ikke vente med at få kørekort. :)

  SvarSlet