mandag den 20. juli 2009

Hjælp, jeg skal klippes


Jeg er fuldstændig rådvild! Efter alt for mange bedømmelsessider og forvirrende prislister er jeg nu på næsten ligeså bar bund som da jeg startede med at lede efter en god frisør i Århus. Per Intercoiffure på Storetorv lyder yderst professionelt, men skal man vælge top stylist, junior stylist eller tage chancen med en bridge-cut? Eller skulle man prøve en miljøvenlig frisør? Og hvad nu hvis de alle de gode frisører er på ferie netop nu? Jeg håber virkelig at nogle af jer derude kan hjælpe mig, ellers ender mit hår bare med at blive endnu mere slidt og ødelagt.

6 kommentarer:

 1. hvordan skal du klippes?

  - werncofie.blogspot.com

  SvarSlet
 2. jeg bliver altid klippet hos birte gleerup, som er en miljøvenlig frisør. og jeg er altid tilfreds når jeg går der fra, det kunne da være en mulighed :)


  electric-feeel.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Jeg vil gerne stadig have langt hår, men jeg plejer altid at få klippet det i en masse etager, hvilket jeg ikke så meget har lyst til længere, for så bliver det altid så tyndt. Så lidt mere enkelt og pænt, kan man vel godt kalde det.
  Hende har jeg også overvejet. Kan du anbefale at blive klippet af en af eleverne, for det kan min konto lidt bedre klare. :)

  SvarSlet
 4. Der ligger en i Vestergade lige inden den der asiatiske resturant, som klipper fint til 200 kr. Jeg har selv fået klippet mit hår i en hel ny frisure efter frisørens forslag, som jeg blev ret glad for.

  SvarSlet
 5. jeg er også blevet klippet af eleverne et par gange, begrund af det samme problem :) og synes de har klaret det helt fint indtil nu hverfald :)

  SvarSlet
 6. The things you have discussed about in this post which are supposed to be very helpful for us. Because of these wonderful information in this post the blog can be viewed again and again.

  SvarSlet