torsdag den 9. juli 2009

Flere sko

(Undskylder på forhånd for endnu et skoindlæg) Det kan godt være jeg er sent ude, men jeg faldt netop over de her sko på h&m's online butik. De vil da virkelig være perfekte til efteråret og et eller andet siger mig at de bliver nogle sko rigtig mange gerne vil have fingrene i. Men kære h&m, vi vil altså gerne have ægte skind? Selvom det så skal koste lidt ekstra. Find skoen her.

4 kommentarer:

 1. ja tak, klart hellere i skind! Har kigget på dem, men gider ikke rigtig det der kunst-materiale der ofte giver lidt nederen fodsved.... ;)

  SvarSlet
 2. Det første jeg tænkte, da jeg så dem på hjemmesiden var 'De bliver helt sikkert det nye blogger item' :b men de er nu også meget cool.

  SvarSlet
 3. jeg har også kigget på dem, men synes at det virker for plastik agtigt. Ville gerne have overvejet hvis de var i skind. Plastik fra h&m går kun til åbne sandaler, ellers kan mine fødder bare ikke ånde.

  SvarSlet
 4. Ja, det er vildt ærgeligt at de ikke er i skind. Det er faktisk det eneste der afholder mig fra at købe h&m-sko. Så hellere betale det dobbelte og få noget der kan bruges igen næste år.

  SvarSlet