fredag den 10. juli 2009

Nu er jeg sur

Imens jeg har ligget og sovet trygt er de Opening Cermony sko, som jeg lige har udset mig blevet nappet lige foran næsen på mig. Jeg havde ellers lige besluttet mig for at nu skulle det være, men så bliver man mødt af en "only uk 6 available". Fuck da også! Skoen er desværre også udsolgt alle andre steder, i hvert fald i str. 38, så nu er det eneste håb at Asos en dag skulle få en str. 38 retur, eller at de ender på trendsales. Men det har vist lange udsigter..

4 kommentarer:

 1. ÅHH øv, det er bare så irriterende det der :/ Håber du får fat i skoene på en anden måde.

  SvarSlet
 2. Den er den store ulempe når man lige skal overveje det en ekstra gang, så ender det altid med at blive udsolgt. Men ja, det håber jeg også. Eller måske finder jeg nogle der er endnu bedre når den nye sæson kommer, selvom de jo så desværre ikke er på udsalg.

  SvarSlet
 3. Dette sker også ALTID for mig - men jeg tager det altid som et tegn til at jeg altså bare ikke skulle have de sko alligevel. (for så bliver man heller ikke helt så ked af det hvis de er umulige at få fat i)

  SvarSlet
 4. Det sker virkelig også altid for mig. Enten bliver noget solgt for næsen af mig, eller også tager jeg chancen og skynder mig at købe noget, og så bliver jeg alligevel ikke rigtig glad for det. Det er også det jeg tænker, men med disse sko blev jeg oprigtig skuffet over at de var udsolgt. Men jeg skal snart til stockholm, så håber at finde et lækkert par sko derovre. :)

  SvarSlet