mandag den 20. juli 2009

Kiss Kiss Kiss

For dem der endnu ikke har fået øjnene op for Århus-bandet Kiss Kiss Kiss får nu en chance her. Efter de var P3's uundgåelige i uge 26 har de bogstavelig talt været uundgåelige, hvilket er fuldt fortjent. Jeg er en af de heldige der har lyttet med lige fra starten, for over to år siden nu, og jeg synes det er vildt imponerende hvor langt de er nået på så kort tid. Thumbs up!

2 kommentarer:

  1. jeg har også kendt dem i en god sjat tid. Så dem til Soundvenue Tour her i vinters. De var ret gode, men publikum var dødt, så det var ret ærgeligt. Det eneste minus ved dem er at de lyder mega meget som Arctic Monkeys. Men Arctic Monkeys er jo godt..

    SvarSlet
  2. Jeg har kun set dem live en enkelt gang, det var til århus festuge 2007, så det var heller ikke ligefrem fordi der var særlig meget gang i den, fordi nærmest ingen kendte dem dengang. Jeg giver dig ret at de lyder lidt som arctic monkeys, men jeg synes faktisk at med dette nummer, så er de ved at have skabt deres egen lyd, og jeg synes ikke at de minder så meget om arctic monkeys mere. Men de ligger da helt sikkert i den samme kategori. :)

    SvarSlet