tirsdag den 4. januar 2011

4. januar

Asos White coat, Monki shirt dress and Acne shirt, pants and boots.

Så er der sørme allerede gået fire dage af det nye år, og det hele ligner jo sig selv - selv sneen er kommet tilbage igen. Jeg har ikke længere de julehyggeopgaver jeg havde at få tiden til at gå med i december, så nu må jeg igen ligge hovedet i blød for at få det sidste halve år til at gå. Hvad faen' skal man finde på?

17 kommentarer:

 1. WAUW! Super lækkert outfit :-)

  SvarSlet
 2. Virkelig fedt :-) Jeg elsker jakken, trods jeg ikke selv kunne gå med sådan en!!

  SvarSlet
 3. skal du læse videre "næste år", eller hvad er dine planer? kunne være spændende at høre om :)

  SvarSlet
 4. jeg stiller mig selv præcis det samme spørgsmål.. du har et sabbatår nu, ikke? Hvad har du fået det til at gå med indtil videre? (:

  SvarSlet
 5. jakken er laber!
  og for min skyld må sneen gerne tage hjem igen :)

  SvarSlet
 6. Skal du ikke ud og rejse??
  Jeg har nemlig gang i sidste år af gymnasiet og ved ikke hvad jeg skal næste år. Det er som om at det er blevet "mest normalt" at tage ud at rejse. Men jeg synes bare næsten hellere at jeg vil spare nogle penge sammen, så jeg rent faktisk har råd til at bo i den storby jeg nu engang flytter til. Uden penge er det ikke meget ved at bo i byer med mange flere muligheder end vi har herude på landet.

  SvarSlet
 7. Tak for kommentarerne!

  Mht. studie vil jeg gerne holde det for mig selv, indtil jeg er sikker på, at jeg kommer ind. Jeg ved godt, hvad jeg vil, men hvis jeg ikke kommer ind, har jeg ikke lyst til at skrive det her.

  Mona: Jeg har sabbatår nu, ja. Men jeg laver altså virkelig ingenting. Når jeg kan få nogle vagter tager jeg dem, ellers laver jeg så godt som ingenting - hvilket bestemt ikke kan anbefales.

  Camilla: Jeg tror bestemt ikke, at det er "mest normalt" at tage ud og rejse. Selvfølgelig er der mange, der gerne vil ud og se verden, men det er altså meget dyrere end man måske lige går og tror. Fra min årgang har der måske været 2-5 fra hver klasse der tager ud og rejser. Det var meningen jeg selv bare skulle et par uger til Berlin, men det var med den grund, at jeg i sommers var blevet lovet et 30-timers job, som så ikke blev til noget. Og med de timer jeg har nu, har jeg simpelthen ikke råd til både at rejse og også spare op. Og så vil jeg alså hellere som dig spare op. Men et godt råd: Hvis man ikke er sikker på, at man kan finde et fuldtidsjob (man forstår ikke hvor svært det er, hvis ikke man har prøvet at søge), så vil jeg anbefale at man dropper sit sabbatår og i stedet starter direkte med sit studie. Hvis jeg vidste, at mit sabbatår skulle ende sådan her, så havde jeg i hvert fald gjort det i stedet.

  SvarSlet
 8. Jeg er i stort set samme situation som dig. Det er ikke til at få et arbejde, det eneste jeg har haft er et job som juleassistance og nu er jeg så arbejdsløs igen. Det kan ikke anbefales, nej. Jeg havde i hvert fald også valgt anderledes mht til at starte på et studie med det samme eller have planlagt noget andet for mit sabbatår i forvejen, hvis jeg havde vist det endte sådan her (:

  SvarSlet
 9. Næe, det er ikke nemt. Og nu med kun et halvt år tilbage er det i hvert fald slet ikke til at få et fuldtidsjob. Puha, sikke en omgang pessimisme jeg fik skudt af i det her kommentarfelt - for det er da helt sikkert også muligt at få noget godt ud af sit sabbatår. Men det eneste gode, jeg får ud af mit, er nok kun, at jeg nu glæder mig endnu mere til at starte på et studie. :)

  SvarSlet
 10. haha ja, det var ikke lige meningen. ja, det tror jeg er det samme med mig også (;

  SvarSlet
 11. Du ville måske have bedre råd hvis du lavede et shoppe-stop? Jeg synes det er helt utroligt hvad du køber når man tænker på at du "sparer sammen".. :)

  SvarSlet
 12. Anonym: Det har du ret i. Men du har også lidt svært ved at udtale dig om sådan noget, når du hverken ved hvad jeg tjener, hvad mit forbrug er, eller hvad jeg faktisk sparer op. Man kan godt have en idé om at jeg bruger hele min løn på tøj, og ja jeg bruger sikkert flere penge end så mange andre studerende, men jeg bruger sjældent ikke engang halvdelen af min løn på tøj. :)

  SvarSlet
 13. Du har virkelig den fedeste karisma! Du er så stylish!

  SvarSlet
 14. Nu blev jeg lige nysgerrig. Du skriver at du sjældent bruger halvdelen af din løn på tøj, hvis det ikke er for personligt hvor meget tjener du så? For det lyder som en del :-)

  SvarSlet
 15. Anonym: Tusind tak!! :)

  Emma: Nu er jeg jo ikke studerende, men arbejder når der er vagter (hvilket er alt fra 4-30 timer om ugen), men præcist hvor meget jeg tjener, ser jeg ikke nogen grund til, at alle andre ved. Men hvis du vil sammenligne det med noget, kan jeg fortælle, at jeg tjener ca. det dobbelte af hvad jeg tjente dengang jeg studerede, hvor jeg også havde rigeligt at leve af. :)

  SvarSlet