søndag den 9. januar 2011

Verdens bedste pincet?


Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle bruge 150 kr. på et pincet, men efter at have kasseret tre forskellige, der gjorde det at plukke øjenbryn til en ufrivillig og nytteløs kamp, besluttede jeg mig for, at nu var det altså på tide at prøve de der Tweezerman - koste hvad det vil. Og ja, jeg må indrømme det, det er fandme godt og alle pengene værd. Jeg købte mit i Salling, men hvis man er lidt tålmodig kan man sikkert godt finde det billigere på nettet, så længe man er opmærksom på, at det hele ikke går op i porto.

10 kommentarer:

 1. Det er virkelig noget jeg også har brug for, må lige tage et kig på den dér! Tak for tip.

  /Emilie
  http://edithinga.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hej Pernille, jeg ved du har en fanny bag fra Yvonne Koné. Er du stadig glad for den? Og er det den model der hed fanny bag? Kan se at der er en stor bum bag i butikkerne nu til ca. 2000 kr, men er det den samme som din eller en anden? Vh.

  SvarSlet
 3. Hvad er det der gør den pincet bedre end andre?

  SvarSlet
 4. Anonym: Jeg mener min hedder fanny bag, ja. Det er i hvert fald den samme, som den pigerne fra anywho har. Men jeg er super glad for den, helt klart min yndlingstaske. Om det er den samme, der er i butikkerne kan jeg ikke sige noget om, da jeg ikke har set den i butikkerne (jeg købte min på stylepaste, som ikke længere har den). Men jeg ved, at Yvonne Koné har splittet med Bon Gôut, og nu er alene og blot kommer til at hedde Yvonne Koné. Den jeg har er fra Yvonne Koné for Bon Gôut. Men hvis du kan lide den, kan det vel være lige meget, om det er den samme model, som jeg har eller ej. :)

  SvarSlet
 5. Anna-Sofie: Nu er jeg ingen ekspert, men den er meget spids men samtidig bred, og så lukker den helt tæt, hvilket gør, at den fanger selv de mindste hår.

  SvarSlet
 6. Hej Pernille, tusind tak for svar - det var mig der skrev med den anonyme forespørgsel (gad ikke lige logge ind...)

  SvarSlet
 7. Anna Sofie:
  denne pincet er utrolig god i forhold til andre :)
  den har et bedre greb samt pincethovedet er lavet på den måde at den bare fanger de mindste hår, har selv sådan en :-)

  SvarSlet
 8. Charlotte: Det er da bare i orden. Håber du kunne bruge svaret. :)

  Mine: Lige præcis!

  SvarSlet
 9. Men det gør vel ikke mindre ondt med pincetten vel?? :-)

  SvarSlet
 10. er den ikke rimelig similar til den fra vichy?

  SvarSlet