mandag den 24. januar 2011

Den tog sin tid


Men nu har jeg endelig fået ryddet op i min garderobe (igen) og fået smidt en masse på trendsales (også grunden til at jeg har været så sløv til at blogge de sidste par dage). Blandt andet denne skjorte og nederdel er blandt sagerne. Så kig forbi min profil her, og hjælp mig med at tømme ud i skabet. ;)

5 kommentarer:

 1. Nulle_mull, HAHA :) Er vild med din blog!

  SvarSlet
 2. Ja, så heldig kan man være, når det brugernavn man fandt på i de gode gamle arto-dage (6,5 år siden), ifølge trendsales regler ikke kan ændres. :)

  SvarSlet
 3. Vil bare sige at jeg synes det er fedt du sælger på trendsales i stedet for at skulle have en "butik" hvor man skal skrive frem og tilbage og lave bankoverførsler etc for at handle - som de fleste bloggere åbenbrt synes er "the shit". Bliv ved med det! Selvom de fleste ting du har er lidt under min størrelse :)

  SvarSlet
 4. Hanne: Tusind tak! Jeg er lidt træt af, at der går så mange penge på gebyrer på trendsales, men ellers synes jeg, at det er meget nemmere at have styr på det hele derinde. Det kunne jo også være at folk der ikke kendte min blog, havde lyst til at købe noget af mit tøj, så der er jo ingen grund til at udelukke mulige købere på den anden måde. Og ja, jeg giver dig helt ret i at de andre "butikker" kan være meget forvirrende med alt det skriven frem og tilbage. :)

  SvarSlet
 5. Hej Pernille!
  Jeg faldt lige over din blog og dine fine ting du sælger ud af.
  Jeg har forelsket mig lidt i denim jakken og vil høre, hvor meget du skal have for den?
  Jeg skriver til dig her, da jeg ikke har brugt Trendsales i årtier og ikke lige kunne huske adgangskode osv.
  Du er meget velkommen til at skrive en mail til mig, hvis du vil og jakken ikke allerede er blevet solgt:
  lolle-123@hotmail.com (jeg har også haft arto!!!)
  Hilsen Louise

  SvarSlet