søndag den 3. april 2011

Bring me back, please?


Lige nu er en af mine gode veninder på tur i USA med en anden veninde, hvor de blandt andet skal besøge New York, Californien og Hawaii, og jeg kan altså ikke lade være med at blive lidt misundelig. Især fordi jeg selv havde den fedeste tur til USA for to år siden, hvor jeg var på studietur med min gymnasieklasse, hvor vi først var en uge i Asheville (MEGA awesome by i North Carolina) og dernæst en uge i Washington. Hold da op, jeg savner den tur.

11 kommentarer:

 1. Hvor sjovt! Jeg sad i formiddags og kiggede mine egne billeder igennem fra et roadtrip i Californien for præcis to år siden. Fx befandt jeg mig i Santa Barbara for to år siden i dag :) Det hjælper lidt, at jeg kan se frem til en tur til NY om to måneder.

  SvarSlet
 2. Jeg savner virkelig også USA! For to år siden var jeg nemlig også på roadtrip i Californien og New York, og hold nu fast hvor vil jeg gerne tilbage!

  SvarSlet
 3. USA er altså også virkelig et fantastisk land - og det siger selvom jeg bare har besøgt to stater. Vi var jo kun på østkysten, men jeg skal helt sikkert også besøge vestkysten på et tidspunkt! Og en roadtrip igennem hele usa, det ville da være det fedeste!

  Jeps, Rønde. Vi var den allerførste klasse, der blev sendt på den tur. :)

  SvarSlet
 4. Hvorfor, om man må spørge (uden at lyde alt for kritisk) tog du ikke på sådan en tur i år i stedet for at blive hjemme og bruge penge på sko? :)

  SvarSlet
 5. Anonym: det må man da gerne spørge om. :) Men nu er jeg først for alvor begyndt at tjene penge her efter jul, og jeg vil hellere lægge nogle af de penge, jeg tjener, for nej, jeg bruger langt fra alle mine penge på sko og tøj, til min opsparing, så jeg har noget at leve af, når jeg flytter hjemmefra og måske ikke kan finde et job. Selvfølgelig ville jeg gerne have været ude og rejse, men i stedet for at spare på mit forbrug, har jeg altså valgt at spare på en rejse. Men jeg tror folk har en forestilling om, at jeg bruger alle mine penge på tøj og sko, og det er virkelig langt fra sandheden. I sidste måned arbejdede jeg knap 150 timer og tjente dermed over 13.000 kr, hvoraf 9000 kr. gik til min opsparing. Jeg skriver ikke det her for at virke strid eller bedre end andre, men jeg har fået det her spørgsmål flere gange, og jeg er faktisk lidt træt af, at folk tror jeg bruger alle mine penge på at forbruge og forbruge. Men måske folk nemt glemmer at jeg faktisk arbejder fuldtid og ikke er på su. :)

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Årh er det ikke Presidio i San Francisco?
  Wow det er lige præcis 1 år siden jeg var på Studietur i San Fran, årh, hvor blev jeg glad da jeg så dine billeder :-)

  SvarSlet
 8. Heh, nej, det er det ikke. Som jeg skriver var jeg i North Carolina og Washintgon. :) Men hvis San Francisco også ser sådan ud, så skal jeg da helt sikkert også forbi der engang.

  SvarSlet
 9. Gud, hvor sjovt ^^ var nøjagtig samme steder henne - Asheville og Washington, that is :)
  og jeg tog afsted til Asheville igen i sommeren efter vores udveksling. Fordi det var så fucking awesome og jeg havde den bedste host EVARH ^^

  jeg gik på Hobro Gymnasium, btw.

  SvarSlet
 10. Ej, hvor sjovt, at I var præcis samme sted henne, når det ikke var samme gymnasium. Men ja, Asheville er virkelig awesome!! :D

  SvarSlet