tirsdag den 26. april 2011

Til morgenmad


Nu er det ikke fordi der skal gå total madblog i den, men hvis der sidder andre derude, der også savner noget andet end cornflakes og havregryn til morgenmad, ville jeg lige videregive denne opskrift, jeg har fra bogen Køkken revolution på høje hæle. Det er virkelig nemt, og så smager det rigtig godt! Det eneste du skal bruge er kogte byg (kog en god portion om aftenen, stil den i køleskabet og du har til flere dage) og en neutral yoghurt - bogen anbefaler en fåremælksyoghurt, men det har jeg ikke selv kunnet finde. Vurdér selv hvor stor en portion du lige kan spise (det mætter godt), og bland byg med yoghurt og nogle gode drys kanel og vaniljepulver (ikke det samme som vaniljesukker). Så kan du tilsætte frisk frugt, rosiner, nødder eller hvad du lige lyster, og så er der ellers serveret!

14 kommentarer:

  1. Uuuuh det ser lækkert og sundt ud!! :-)

    XOXO Trine // http://storyofacloset.blogspot.com/

    SvarSlet
  2. Det ser godt ud - Du kan med fordel erstatte yoghurten med Skyr, fromage frais eller kvark - som alle har et hoejt proteinindhold - det er rigtigt godt for musklerne hvis du traener og giver super maethed i lang tid.


    Lise
    www.detskalsmageafnoget.blogspot.com

    SvarSlet
  3. Det ser nu rimelig godt ud!

    SvarSlet
  4. Ej hvor ser det godt ud, dejlig sundt ! :)
    xx Victoria.

    SvarSlet
  5. Hejsa! Kan godt lide din blog. Jeg har et spørgsmål, som jeg håber du vil besvare:


    Jeg har set en anden blog, hvor hun også har store billeder, ligesom dig. Hun uploader sine billeder til photobucket, og når man trykker på billedet kommer man til hjemmeside Photobucket.com.

    Når man trykker på dine billeder, gør den ikke det - og det synes jeg er nice. Hvordan det?

    Håber du vil svare mig :-)

    SvarSlet
  6. har kogebogen du omtaler & har smagt den morgenmads-ret et par gange. Den er nemlig topgo :)

    SvarSlet
  7. Tak for de søde kommentarer - I skal helt sikker prøve den. :D

    Lise: Tak for rådet! Det vil jeg da prøve. :)

    Anonym: Godt spørgsmål, for det ved jeg faktisk ikke. Måske er det fordi jeg ikke har gratis-profilen? Ellers ved jeg det desværre ikke.

    SvarSlet
  8. mmh, den er nemlig rigtig-rigtig god! den er også en sikker vinder herhjemme på morgenbordet. hurtig, sund & mættende.

    SvarSlet
  9. Det er nemlig rigtig lækkert med de byg - i alt slags mad! Byg ftw! :D Selv har jeg lavet en variation, hvor jeg blandede de kogte byg i min havregrød med bær, nødder og revet æble. Det kan også varmt anbefales, hvis du ønsker lidt forandring:)

    /Simone
    www.fashionmanifest.dk

    SvarSlet
  10. Mmmh, det lyder lækkert. Lige noget for en grødfreak som mig, som efterhånden er kørt lidt fast i den advancerede havregrød.

    SvarSlet
  11. Nu spør jeg måske dumt, men er det meningen man skal spise det koldt? :)

    Lisbeth

    SvarSlet
  12. Det ser meget lækkert ud. Vil jeg lave til morgenmad imorgen. :)

    SvarSlet
  13. Simone: Wow, det lyder MEGA godt!

    Anonym: Ja, det er meningen. :)

    SvarSlet
  14. Hvilket program bruger du til dine billeder? De er super flotte!

    SvarSlet