lørdag den 9. april 2011

New in: school bag


2. gang lykkens gang, I guess? I hvert fald sendte jeg i går tasken fra Acne retur og allerede i dag købte jeg denne taske fra Royal Republiq i Støy Munkholm. Det lyder måske lidt uigennemtænkt at købe en ny taske allerede dagen efter man sender en anden taske retur, men faktisk har jeg kigget på den her flere gange, så helt uigennemtænkt er det nu ikke. Den er dog langt mere "skoletaske", end det jeg egentlig først havde i tankerne, og det er nok grunden til, at jeg ikke har købt den noget før. Men da jeg kiggede nærmere på den, fandt jeg ud af at den er virkelig super praktisk med både polstret lomme til en bærbar, to inderlommer og en keyhanger. Derudover er den en del billigere end andre tasker, jeg har kigget på, den koster nemlig "kun" 1.200 kr. Og da jeg så i forvejen havde fået et gavekort til Støy Munkholm i fødselsdagsgave, var det en smal sag. Jeg vil nok stadigvæk være på jagt efter en rummelig taske, jeg kan bruge til andet end skolebrug, men nu har jeg i det mindste fået opfyldt mit ønske om en ny god skoletaske.

15 kommentarer:

 1. Den er godt nok lækker ;) og det lyder som en ideel skoletaske må man sige, held og lykke med den :)

  knus, Marie My fra www.nemesibabe.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Den er godt nok pæn :) (meget pænere end den fra Acne)

  SvarSlet
 3. Ej, hvor er den fin! Vil du ikke vise den "in action"? :D

  SvarSlet
 4. Rigtig flot taske :)! Må jeg spørge om du sendte Acne tasken som "brev" eller "pakke" da du skulle sende den retur:)?

  SvarSlet
 5. Den er så fed :-) Godt køb du gjorde dig :-)

  SvarSlet
 6. Anonym: Det kunne da godt lige være. :)

  Alberthe: Jeg sendte den som pakke, så den var forsikret. Skal ikke nyde noget af at miste over 3000 kr, hvis den bliver væk med posten.

  SvarSlet
 7. Så smuk og enkel.. Heldige skid!
  Glæder mig til at se nogle billeder, hvor du har den om armen :)

  Kh Kristina
  www.kristinakragh.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Den er rigtig fin!


  /n


  http://apinkcar.blogspot.com/

  SvarSlet
 9. Den er rigtig flot :) Det er også en god en at "starte med", selvom du siger, det ikke var sådan en, du lige havde forestillet dig at købe. Men så kan du jo nemlig bare købe flere senere hen, uden du virkelig står og mangler. Hvis du forstår, hvad jeg mener ;)

  SvarSlet
 10. Hej Pernille,

  Tjek din mail!!

  SvarSlet
 11. Ditte Mehner Kristiansen11. april 2011 kl. 12.56

  Jeg har den også - and I tell you, den bliver kun endnu mere lækker af at blive brugt! :-)

  SvarSlet
 12. Ditte Mehner Kristiansen11. april 2011 kl. 12.57

  Og... Jeg troede faktisk, at det ville blive et problem, at der ikke er en lynlås til at "lukke" tasken, men det er det slet ikke. ;-)

  SvarSlet
 13. L: Lige præcis. Når den ikke var så dyr, så gør det ikke noget, hvis jeg senere får lyst til en anden eller flere tasker.

  Ditte: så glæder jeg mig endnu mere til at tage den i brug. Nej, umiddelbart synes jeg også det er en fordel, så kan der i hvert fald være meget mere i den. :)

  SvarSlet