lørdag den 2. april 2011

New in: Suri shoes


Ja, jeg kunne altså ikke lade være med at købe skoene fra Nelly, og i dag modtog jeg dem så. Jeg sværger ellers normalt til dyre sko i god kvalitet (og ægte skind), men når de kun kostede 329 kr, så gør det altså ikke så meget, at de kun holder en enkelt sæson. Find dem her på Nelly.

18 kommentarer:

 1. De er så lækre! Overvejer også selv at købe dem.
  http://evermoreida.blogspot.com

  SvarSlet
 2. De er så fine :) Hvordan er de at have på? Jeg har nemlig et par i samme stil bare med lidt lavere plateau, men de svupper desværre for meget til at jeg kan gå med dem :( Så er lidt bange for, at de her vil gøre det samme... for de er jo lidt livsfarlige at falde ud af ;) Og hvordan er størrelsen?

  SvarSlet
 3. Line F: Ja, det kan være problemet med sådan nogle sko. Men umiddelbart synes jeg de er fine at have på, man skal dog nok bare ikke overveje at løbe i dem. ;) Men jeg synes de er normale i størrelsen, de må jo netop gerne sidde lidt stramt, da de ellers ville falde af. Og synes bestemt ikke at de klemmer på en ubehagelig måde. Hvis man synes de svupper lidt kan man jo altid købe sådan nogle at putte indeni skoen, der gør den mindre. :)

  SvarSlet
 4. De er så lækre! Får vi at se dem på?

  SvarSlet
 5. har også bestilt dem! de er smukke altså :-)
  xx
  Anewsituation.blogspot.com

  SvarSlet
 6. oh i love them! would you say they have a large cut or a small one? I wanted to order but wasnt quite sure about the size..

  SvarSlet
 7. Åh, hvor er de fine! Ville ønske, at de var mine :-)

  Alberte - 365 dage, 365 billeder - www.alberteluft.blogspot.com

  SvarSlet
 8. We need more shops like this in New Zealand. The shoes are just so cool. I love the colour and the flat-form.

  SvarSlet
 9. De er så fine. De er også på vej til mig:)

  SvarSlet
 10. Hvor lang tid tog det cirka at få dem sendt. :)

  SvarSlet
 11. De er så smukke! Har også købt dem ;-) Glemte at hente dem på posthuset i dag, så må først derned mandag.. Kan ikke vente!

  SvarSlet
 12. Ejj, jeg er virkelig splittet når det kommer til de flade plateausko! jeg synes at de her er super fine men alligevel har jeg et eller andet i mit hoved der bare siger nej! Jeg er virkelig splittet - for de kan godtnok også være lækre (jf. det par du har sat billeder ind af der).

  knus fra Marie My fra www.nemesisbabe.blogspot.com

  SvarSlet
 13. Anonym: I have heard some say, that they are a bit on the small side, but I would actually say, that they are a bit on the large side since they have to be very tight since they otherwise would fall of.

  RH: Ikke særlig lang tid. Tror jeg købte dem onsdag eller torsdag, så 2-3 dage. De bliver sendt fra Sverige (er jeg rimelig sikker på), så de skal jo ikke så langt. :)

  Marie: Jeg forstår fuldt ud hvad du mener, og jeg tror også det kommer meget an på hvad du sætter dem sammen med. Men ja, jeg synes helt sikkert at det her er en af de pæne af slagsen. :)

  SvarSlet
 14. Så lækre. Hvor høj er hælen?

  SvarSlet
 15. Ifølge nelly.com er hælhøjden 9 cm, hvoraf 4,5 er plateau.

  Cicles: Den tid den sag. ;)

  SvarSlet