onsdag den 6. april 2011

To keep or not to keep?


I går modtog jeg min taske, som er fra Acne, men det var vist lige hurtigt nok, at jeg fik kaldt den for den perfekte taske. For den var godt nok lige et nummer større, end hvad jeg havde regnet med. Selve designet og kvaliteten er virkelig lækker, og havde den været bare lidt mindre, havde jeg slet ikke været i tvivl. Men det er jeg altså nu. Selvfølgelig er det dejligt, at den er rummelig, men når man ikke er så høj, kommer en stor taske nemt til at se endnu større og voldsom ud - og mig endnu mere lille og dværgagtig. Den kostede 3.395 kr. (oh yes), så det er heller ikke ligefrem småpenge, vi taler om. På den anden side er jeg også bange for, at jeg ikke kan finde en taske, jeg bedre kan lide, og at jeg fortryder det, hvis jeg sender den tilbage. Luksusproblem, I know, men hvad synes I?

43 kommentarer:

 1. Hvis det er en hverdagstaske så tror jeg den bliver for stor. Tænk at skulle bakse rundt med den på arbejde eller i skole. Jeg ville returnere den - selvom designet absolut er fedt!

  SvarSlet
 2. No go til hverdagsbrug!
  Den er alt for stor hvis du fx skal have den med rundt og sådan noget, og jeg tror saktens du kan finde en anden taske du også ville kunne lide og måske kan du også få noget tøj til de penge du har brugt på tasken ;)

  SvarSlet
 3. Lise: Ja, det er også det jeg frygter. Og det er netop det den skal bruges til. Det er bare så træls, når jeg virkelig virkelig elsker designet, der lige er mig, fordi det er så enkelt men med fine detaljer i syningerne.

  SvarSlet
 4. Jeg syntes at den bliver lidt for voldsom. Den er mega fed, men tror du vil fortryde du beholder den hvis du finder en anden taske der er helt perfekt i størrelsen :)

  SvarSlet
 5. Trods min store forkærlighed for alt Acne laver, må jeg indrømme at jeg også synes at tasken er en kende for stor. Det ville være så sygt ærgerligt at tage den i brug og senere fortryde pga. størrelsen!
  Mvh. Kathrine

  SvarSlet
 6. Den er virkelig fed - men som de andre siger, så synes jeg også den er lidt voldsom. Det ville jeg i hvert fald selv synes. Det er surt at have givet så mange penge for den, hvis ikke du får den brugt så ofte som du tænker, fordi den er for stor.

  SvarSlet
 7. Den er fed :-) Men du kan jo nærmest sove i den.. Er den ikke i et nummer mindre?

  SvarSlet
 8. Jeg er altså helt uenig med de andre kommentarer :-) Jeg synes det ser fedt ud, og den er jo simpelthen bare så smuk og enkel. Jeg synes virkelig det er en keeper, størrelsen er altså ikke noget jeg studser specielt over :-)

  SvarSlet
 9. Jeg elsker Acne og jeg elsker tasken, men den er helt klart for stor!
  Det ser kanongodt ud når tasken vender mod siden, men ellers er den for stor.
  Prøv at kigge på nogle af Decadents tasker, de er lidt i samme stil, dog ikke med de lækre detaljer som denne har! :)

  SvarSlet
 10. helt sikkert for stor! Og for dyr hvis du tænker så meget over den. Kender følelsen "hvad hvis jeg fortryder!?" men helt ærligt? - af alle de tasker der bliver lavet skulle det godt nok være underligt hvis du ikk ender med at finde en tasken som virkelig bliver den PERFEKTE taske (især når du vil kaste den sum penge efter den) så vil jeg bestemt mene det er muligt for dig at finde den eneste ene en skønne dag :).

  Jeg stemmer for at den byttes.

  SvarSlet
 11. Jeg synes den er alt for stor... Aaaalt alt for stor og som du selv siger så gør den dig altså mindre end du er :b
  og den er da også for besværlig at slæbe rundt på med alt det plads skal du nærmest grave rundt i den for at finde dine ting.

  Jeg ville ikke beholde den, til den pris.

  SvarSlet
 12. Giver de andre helt ret i at den er for stor. Men stilen er lige dig, det kan jeg sagtens se. Måske du skulle holde dig til en billigere taske som du er forholdsvis tilfreds med, indtil du finder en der er helt perfekt?

  Nu kan jeg ikke huske om du tit er i Århus, men Vero Moda på strøget har den mest fantastiske mørkeblå lædertaske som jeg er dybt forelsket i, men jeg har lige købt en og købte den derfor ikke. Jeg tror den ville være super fin til dig!

  SvarSlet
 13. Har selv en i samme form og størrelse, blot fra YSL og købte den også som hverdags taske, men må indrømme at den er for stor til det formål. Ærgeligt i forhold til prisen, men jeg elsker den og ser den som et kunstværk når jeg ikke bruger den og som det smukkeste design når jeg gør.

  SvarSlet
 14. Den er virkelig smuk!
  Du skal jo ikke have den i hånden hele tiden jo, og jeg synes ikke, at den er så forfærdelig for stor. Den klæder dig sku.

  Håber du finder en "løsning", som du bliver glad for :-)

  SvarSlet
 15. Jeg synes, tasken er virkelig lækker og cool, men også en smule for stor.
  Jeg er selv glad for rummelige tasker med plads til lidt af hvert, men personligt ville jeg ikke kunne bruge så stor en taske til hverdag.

  SvarSlet
 16. Jeg syntes den er helt vildt fint, men vil give dig ret i den er en anelse for stor. Tror desværre ikke du ville komme til at bruge den, som du måske gerne ville. Syntes du skal returnere den, og spare op til en Celiné :) hæhæhæhæhæ.

  SvarSlet
 17. No go - den blir for stor og klodset til hverdag og den kan slet ikke tages med i byen.

  sys faktisk den minder mig om en Adax-taske. sådan lidt konet.
  den passer slet ikke til din ellers smukke smukke stil.

  SvarSlet
 18. al al for stor, men jeg indrømmer gerne designet er viiildt smukt!

  SvarSlet
 19. AV hvor er det ærgeligt den er så stor, designet er godt nok flot ellers. Hvis man skal af med så mange penge for en taske skal den altså være perfekt :)

  SvarSlet
 20. Den er super smuk, ingen tvivl!
  DOG, er den MEGET stor..og som hverdags taske, tror jeg at den bliver al for træls at baske rundt med...

  Så jeg stemmer for at du bytter den, og går ud og køber dig "Den perfekte taske" :)


  FED BLOG, JEG ER FAST LÆSER...
  /n


  http://apinkcar.blogspot.com/

  SvarSlet
 21. Man skal altid lade være når man er i tvivl.
  Finder du ikke nogen anden, kan du jo altid være heldig at Acne måske har flere tilbage, også derefter købe den.
  Det er mange penge at bruge på noget, du måske ikke bliver 100% glad for.

  SvarSlet
 22. Den er utrolig smuk og lækker, men jeg synes også den bliver for stor til dig. den er god som weekendtaske, men til hverdag bliver den nok lidt for meget, synes jeg.
  jeg har set at zara har lavet noget lignende. ellers kan du kaste dig ud i noget diy? tror ikke det er så svært :)

  SvarSlet
 23. Jeg synes nu tasken har en fed størrelse - og jeg synes nu ikke den gør noget specielt forfærdeligt ved din højde :)

  Men jeg har lært af erfarring, at hvis man er i tvivl så skal man altid retunere den - for du vil aldrig få den brugt så meget som den fortjener :)

  Cille

  SvarSlet
 24. Tusind tak for alle jeres kommentarer, det er virkelig fedt at I gider tage jer tid til at svare. Jeg har også bestemt mig for, at jeg desværre må returnere den, og den er allerede pakket og klar til posthuset. Jeg ville ønske den fandtes i en anden størrelse, men desværre ikke. Og egentlig plejer jeg også at leve efter "hvis man er i tvivl, så lad det hænge", men jeg har også nogen gange oplevet at blive rigtig glad for "tvivl-køb", selvom det snarere er undtagelsen end reglen. Men nu håber jeg bare, at jeg kan finde en anden taske, jeg kan lide. Hvis ikke har jeg dog stadigvæk min gamle skoletaske, meen, det bliver altså en nødløsning. :)

  SvarSlet
 25. Great outfit, love your sweater! :) X

  SvarSlet
 26. ellers så køber ejg den glædeligt!

  vh. Mads Axelsen

  SvarSlet
 27. Jeg synes den er for voldsom.. og aaalt for dyr! Jeg synes godt at man kan give 3400 kr. for en taske, men så synes jeg at den skal "se ud af mere" :)

  SvarSlet
 28. den er stor, men jeg tror personligt at jeg ville beholde den! jeg synes stadig (på tods af størrelsen) at den er rigtig pæn!!
  men gå efter din egen mavefornemmelse.. det plejer at virke for mig..

  SvarSlet
 29. Hej Mads, jeg har besluttet mig for at returnere den, så hvis du gerne vil købe den til nyprisen, må du hjertens gerne - bare send mig en mail til pernillesheset@hotmail.com. Så er jeg også fri for at betale en åndssvag dyr porto til Sverige. Men jeg tager på posthuset fredag, så jeg skal høre fra dig inden da. :)

  Sophie: Jeg synes også den er rigtig flot, og havde jeg råd havde jeg beholdt den. Men hvis jeg skal bruge ligeså mange penge på en anden taske, jeg kan bruge til hverdag, så går det ikke rigtig. :)

  SvarSlet
 30. Synes den er super smuk! Den ville være god til skole og muligvis en dyr rejsetaske :) Men hvis det skal være lidt ala hverdags/jobstaske er den nok meget stor :)

  /C

  SvarSlet
 31. Hej Pernille,

  Jeg ved godt, at du har bestemt dig, men vil nu alligevel lige indskyde, at jeg synes den er FED! Designet er for cool. Jeg er vild med den - ja den er stor - men kan nu meget godt lide oversize looket! Tænk sig hvis du fortrød, at du sendte den tilbage - og så bruger måneder på at lede efter den og købe den til overpris på ebay? :) :) Haha.
  Men hvis du skal cykle med den - kan jeg selvfølgelig godt se, at det bliver træls :)

  SvarSlet
 32. Mette: Jeg synes også designet er vildt flot, og jeg kan sikkert heller ikke finde en, jeg synes er ligeså fed. Men den er bare alt alt for stor til hverdagsbrug. Og havde jeg set den i butikken i stedet for på nettet havde jeg aldrig købt den, og den synes jeg egentlig er meget sigende for om jeg skal beholde den eller ej. :)

  SvarSlet
 33. Altså, jeg er samme højde som dig, og da jeg så den irl, var en af mine veninder med, og hun sagde "jammen du kunne jo sove i den"... heh, men flot er den.

  SvarSlet
 34. Den er super flot, men den er en anelse stor

  SvarSlet
 35. Har du set den Mie fra wewonder har, fra cos? Den ku måske være et alternativ! ;)

  kh

  SvarSlet
 36. Min shoppetaktik er : When in doubt, don't!

  SvarSlet
 37. Mulle: Lige præcis. :)

  Anonym: Den taske er også rigtig flot, men den duer ikke rigtig til skolebrug, hvor man har tunge bøger og en computer med. Det er jo i princippet bare en pose, og jeg har desværre brug for en rigtig taske med en god bund i. Men flot, det er den helt bestemt!

  SvarSlet
 38. Jeg synes den er flot, men til den pris ville jeg hellere købe mig en decadent taske :)

  SvarSlet
 39. det er mange penge at give til en taske, hvis du er i tvivl...

  SvarSlet
 40. Den er rigtig flot til dig, men den er godt nok stor og jeg synes det er det rigtige du gør at returnere den.
  Selvom du jo kunne spare huslejen, for du kan bare bo i tasken.. hihihi.

  SvarSlet
 41. Synes desværre den bliver alt for stor til dig, den er ellers flot!

  SvarSlet
 42. din overskrift siger alt! når man køber noget til 3.395 skal overskriften ikke hedde: "to keep or not to keep"

  det er en ommer

  SvarSlet