fredag den 29. april 2011

Haps, haps, haps
Acne har fået lidt nye varer på webshoppen, og der er godt nok nogle fine styles imellem. Jeg er især helt vild med den hvide skjorte (surprise), som kommer med et hvidt stofbælte. Den koster 1.195 kr, hvilket måske er liidt pricy, men det ændrer ikke på, at den ville være et fantastisk basic køb. Find alle de nye varer her.

13 kommentarer:

 1. Jeg er også helt forelsket i de nye varer - der er også nogle wedgesandaler med noget transparent i :)

  //fashionworldofolivia.blogspot.com - kig gerne forbi ;)

  SvarSlet
 2. Nøj, nogle lækre ting.
  Er især vild med den øverste kjole til venstre :)

  /Emma

  www.w-l-a.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Ej, den første kjole er altså ret fin. den ville være super til sommeren, både hverdag og fest. Øv, den kunne jeg godt tænke mig! desværre tør jeg ikke tænke på prisen.

  love, Marie My fra www.nemesisbabe.blogspot.com

  SvarSlet
 4. What can I say.... ACNE ER GUD!! :)

  XX Trine
  http://storyofacloset.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. LÆKKERT , LÆKKERT!!

  /n

  http://apinkcar.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Hej Pernille :)
  Eftersom du (apropos dette indlæg) er udpræget acne-entusiast (eller fanatiker, om man vil) har jeg lige et spørgsmål. Jeg overvejer en p.t. købet af en fin acne-sag, men jeg har ikke rigtig nogle ideer om hvordan størrelserne er i acne-kjoler? :)

  SvarSlet
 7. er vild med den første kjole!
  såå lækker (:

  thewallsaroundus.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Hej Benedikte. Jeg synes det kommer meget an på hvordan kjolen er. Hvis det er en kjole der er forholdsvis figursyet (også bare kun ved skulderen fx), bør man tage den i den størrelse, man normalt bruger, da den ellers ikke vil falde ligeså flot, som den ellers ville gøre. Jeg bruger normalt en ren str. 36, men i få tilfælde har jeg købt tingene i str. 34, da det ikke var figursyet og dermed blev for oversize i forohold til min højde - deres ting er nemlig lavet efter ret høje modeller, synes jeg. Ved ikke om det hjalp, men nu har du i hvert fald lidt at gå ud fra. :)

  SvarSlet
 9. Jeg er vild med den transperante skjorte, hvilket nok ikke er en overraskende.

  Jeg er flyttet tilbage til mit gamle webhjem hos blogspot istedet for Trendsales. Så du må meget gerne opdatere på din linkliste:-) håber du kommer forbi og hilser på.

  /Chau

  www.thetigerakachau.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Ååååh den første kjole er så smuk. Har været inde og kigge på den 10 gange idag, og jeg er blevet mere og mere forelsket. Prisen er lidt pebret men jeg bruger undskyldningen, at jeg kunne bruge den til galla, og derfor HAR jeg brug for den. Desværre har jeg købt galla kjole såååååå den går nok ikke.

  http://jettemia.com

  SvarSlet
 11. Super cool stil :)

  Mads
  http://cafeikøbenhavn.dk/

  SvarSlet
 12. Super cool stil :)


  Hilsen

  Rud
  http://weekendopholdikøbenhavn.dk/

  SvarSlet